• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

gün gün kayıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde bu tarz sorunum var ama değişiklikler yapamıyorum Yardımcı Olursanız sevinirim

NUMARA ÖZÜRLÜNÜN TC KİMLİK EBEVEYN
PROTOKOL KAYIT adı soyadı 12345678901 Anne Baba

DOĞUM yeri doğum tarihi SOSYAL GÜVENLİK KURUMu Özür Durumu
ilçe il gün aya yıl ssk kendisi grup tanı oran

Adres iletşim istekleri
MAH CAD SK no da ilçe ev iş cep email bez akülü araç baston

bu bilgileri tablo halinde yazdığımda diğer çalışma sayfalarında'da bazılarının çıkmasını istiyorum

2007 excel kullanıyorum

bu sayfaya yazdığım verileri ÖZÜR ve TANI'ya yazmadan bölümünde görmek istiyorum

Son düzenleme:
sayın manager24

galiba msjınızı yanlış gönderdiniz ben acemi bir excel kullanıcısıyım size önerim belirttiğiniz sorunlarınız hakkında formda detaylı bir arama yapın eğer herhangi yanıt bulamazsanız ozaman formun "ecele yeni başlayanlar" başlığı altında yeni bir konu açarak bu sorularınızı gönderin mutlaka size cevap verecek bir uzman çıkacaktır. iyi akşamlar

Sayın muygun benim için yapmış olduğunuz çalışmayı gören bir arkadaşım kendisinin internete ulaşma şansı olmadığından dolayı benzer bir çalışma hakkında benden yardım istedi kendi dosyamı onun dosyasına uyarlamaya çalıştım ama onun yoğunluğu benden çok daha fazla olduğu için bunu başaramadım arkadaşım kendi dosyasında onlarca manuel veri girişi yapmak zorunda kalıyor 6 adet doktoru var ve her birine ayrı istatistiksel veri izleme süreci tutuyor bunu yapabilmek için bir dosya içinde 6 adet sayfa açıp her bir doktora ait 12 şer adet süreç tablosu oluşturmuş buda toplamda 72 adet tablo demek sizden birden fazla isteğimiz olacak ancak öncelikli olarak bu 72 adet tabloya kolay bir şekilde ulaşabilmek. bunu benim çalışmamda yaptığınız gibi veya benzer bir yöntemle yaparsanız çok minnettar kalırız yani şöyle olabilirmi acaba seçilen doktorun seçilen aya ait süreç formunun ekrana gelmesi gibi yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin. dosyam ektedir

Ekli dosyalar

Sayın muygun benim için yapmış olduğunuz çalışmayı gören bir arkadaşım kendisinin internete ulaşma şansı olmadığından dolayı benzer bir çalışma hakkında benden yardım istedi kendi dosyamı onun dosyasına uyarlamaya çalıştım ama onun yoğunluğu benden çok daha fazla olduğu için bunu başaramadım arkadaşım kendi dosyasında onlarca manuel veri girişi yapmak zorunda kalıyor 6 adet doktoru var ve her birine ayrı istatistiksel veri izleme süreci tutuyor bunu yapabilmek için bir dosya içinde 6 adet sayfa açıp her bir doktora ait 12 şer adet süreç tablosu oluşturmuş buda toplamda 72 adet tablo demek sizden birden fazla isteğimiz olacak ancak öncelikli olarak bu 72 adet tabloya kolay bir şekilde ulaşabilmek. bunu benim çalışmamda yaptığınız gibi veya benzer bir yöntemle yaparsanız çok minnettar kalırız yani şöyle olabilirmi acaba seçilen doktorun seçilen aya ait süreç formunun ekrana gelmesi gibi yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin. dosyam ektedir

Alternatif olarak farklı bir uygulama ekliyorum
1.verilerinizi VERİ sayfasına ister tablodan istersede manuel elle giriniz.
2.formdan istediğiniz kişiyi seçerek gerekli düzenlemeyi ve rapor sayfasına aktararak istatistiki bilgiler alabilirsiniz.
3. Toplodaki verileri (verileri sayfaya aktar) düğmesinden aktararak kontrol edebilirsiniz.

daha bir sürü özellikler mevcut formu birazcık kurcalayınca çok farkı göreceksiniz.

Ekli dosyalar

sayın halit3

göndermiş olduğunuz çalışmadan dolayı teşekkür ederim ama sizden bir ricamız olucak biz süreç formu tabloları üzerinde oynama yapamıyoruz o yüzden ekte gönderdiğimiz dosyamıza tekrar bakarsanız bizim için çok iyi olacak teşekkür ederim

Ekli dosyalar

göndermiş olduğunuz çalışmadan dolayı teşekkür ederim ama sizden bir ricamız olucak biz süreç formu tabloları üzerinde oynama yapamıyoruz o yüzden ekte gönderdiğimiz dosyamıza tekrar bakarsanız bizim için çok iyi olacak teşekkür ederim

Ben dosyanızda bir işlem yapmadım bahsettiğim gibi sadece alternatif olarak bir dosya ekledim.

sayıt halit3

size sözünü ettiğim gibi benim çalışma ortamım çok yoğun bir yer bu yüzden gönderdiğiniz dosyalar üzerinde inceleme yapma vaktim hiç olmuyor desem yeridir inanın öğlen yemek yerken bile şapır şupur yiyip hemen işlemlere devam ediyoruz evimizdede ne bilgisayar nede internet var malum askari ücretle ay sonu bile zar zor geliyor hastane bilgi işlemi deseniz evlere şenlik bırakın bize yardım etmeyi adamların ağzından tek bir lafı padişah fermanı ile alıyoruz onların hastane genelinde kullandığı veri kayıt sistemide çok yavaş olduğu için biz birkaç arkadaş verilerimizi excel dosyasında toplamaya başladık ama dediğim gibi imkanlarımız kısıtlı olduğundan programı çok verimli kullanamıyoruz bu yüzden sizden ricamız dosyalarımızı kullanışlı bir şekilde düzenlemenizdir bu konuda bize yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz. dosyamı tekrar ekledim

Ekli dosyalar

bu sorunumla ilgilenecek birileri yokmu acaba

Öncelikle alternatif bir çalışma eklemiştim inceleme hiç yapmadığınızı söylüyorsunuz oysa sizin için bir şeyler yapmaya çalışmıştım. Sizin için yaplan bir çalışmayı inceleme yapmaszanız bu çalışmaları yapan kişilerinde sizin istediğiniz bir şeyleri yapmaya zamanı olmaz.

Sizin dosyanızda hiç bir şey yapmadım çünkü dosyanızdaki veriler kendinizin söylediği gibi 72 tablo diyorsunuz ve bu sayının artacağı varsayımıyla dosya formatınızı değiştirmelisiniz.

Ekli dosyada bütün kayıtlarını veri sayfasına yapmanız durumunda.

1-aylik sayfada AL1 ve AJ1 hücrelerinde kişi adı ve tarih olarak ay ı seçerseniz o kişiye ait o ayda yapılan işlemler otomatikmen tabloya gelecektir.

2-aynı şekilde yillik sayfasındada bu durum söz konusudur sarı hücreye kişi adını yazdığınız zaman o kişiye ait bütün bir yıl boyuncaki verilr yillik sayfasına gelmektedir.

3-gene yillik sayfasında hepsini aktar düğmesi bütün personellere ait bir yıl boyunca yapılan işlemleri aylar itibatiyle topluyarak tobloya aktarmaktadır.

4-form sayfasındada 3 sıradaki yazdığım bölüm yapıldıktan sonra aktar4 düğmesine tıklayınca icmal sayfası olarak veriler gelmektedir.

Son olarakta şunu söylüyeyim sizin dosyanızın üzerinde yaklaşık 9 saattir bir çalışmam oldu.Onun için emeklerin boşuna gitmemesi için incelemenizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Syn. Halit Bey'in tespitleri ve uyarıları yerinde.
Zaten "dosyadaki formatı oynayamıyorum" savunması ile çözüm yollarını kapatıyorsunuz.
Veri girişi yaptığınız "süreç izleme formu" sayfası dışında bir sayfadan veri girişi yapmayı göze alırsanız eki inceleyin. (verilerinizi deneme amaçlı tabloya aktardım o yüzden giriş sayfasındaki E5:T2200 aralığındaki verileri silip yeniden veri girişi yapın.)
Önerim Halit beyin son tablosunu kullanmanız.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın halit3 ve muygun kardeşlerim sanırım bazı şeyleri yanlış ifade ettim tabiki ben dosyaları inceliyorum bakıyorum ama formda dolaşıp dosya içine girip uyarlama yapma zamanım olmuyor. sizin emeğinize saygı duymamak kimin ne haddine yaptığınız iş çok mukaddes ve onurlu bir iş bilginizi paylaşıp insanlara yardım ediyorsunuz onlara bir şeyler öğretiyorsunuz
(Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum "HZ ALİ RA") sözüne mazhar oluyorsunuz yoğunluğa gelince inanıyorumki sizde en az benim kadar yoğun bir zaman geçiriyorsunuzdur tabiki bu bir mazeret olamaz uyarılarınızı dikkate alıcam verdiğiniz bilgilerve öğütler için çok teşekkür edrim şunu bilmenizi isterimki başımızın tacısınız iyiki varsınız

Geri