• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Girilen tarihe göre sayfa bulma

Excel Vers. ve Dili
excel
Merhaba arkadaşlar.Ambar proğramı yapmaya çalışıyorum,burdan ve sizlerden öğrendiklerimle malesef arada takılıyorum.Umarım yardımcı olursunuz.
Sorum şu Userform üzerinde girilen tarihe göre aşağıdaki 12 ayın bulunduğu sekmelerden(sayfalardan) tarih hangi aya aitse onu bulmasını istiyorum.Araştırma yaptım ama maalesef bulamadım.Belkide benim bilgim yeterli olmadığından buldum ama anlayamadım.

Hocam Yaklaşık iki haftadır.Fırsat buldukca ecxel makro çalışıyorum sizin sitenizden bazı kitablar indirdim çalışıyorum.Tabi bir şeyleri hemen anlamak ve yapmak zor ama sabırla oluyor.
Proğram konusunda ise hafta sonu kafamda bir şablon oluşturarak.userform hazırladım.Userformdan girilen bilgileri kayıt yaptırdım tarihi girip o tarihdaki girilen diğer bilgileri çağırdım.Bunları yaptım.
Ama bu tarihi girip bu tarihin hangi ay olduğunu bulma ve bulunan aya ait sayfanın içine bir şeyler kaydetme konusunu dünden beridir düşünüyorum.Bulamadım.Sayfayı bir bulsam içine istediğimi kaydediyorum.Artık yardım etme veya etmeme konu size kalmış.Kolay gelsin

Teşekkürler Arkadaşlar sorun çözüldü.
MsgBox MonthName(Month(Date)) formülü ile tabi o formülü kendime göre uyarladaım.

Geri