• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

gif formatı excel'de çalışırmı

Excel Vers. ve Dili
Windows 95
İngilizce
Arkadaşlar Merhaba;
İnternetten kopyaladığımız bir gif'i excel içinde çalıştırmak mümkün müdür? yoksa çok ütopik birşeymi istiyorum. Yada bunun yerine kullanılabilecek bir yol biliyormusunuz? Fikriniz nedir bu konuda?
Teşekkürler
İyi çalışmalar

Bildiğiniz gibi ikitipte gif dosyası vardır biri duruk diğeri ise hareketli eğer duruk olanı kullanacaksanız PictureBox kullanabilirsiniz eğer hareketli olanı kullanacaksanız gif oynatabilen bir kontrole ihtiyacınız var örneğin GIF89.DLL adlı kütüphane içerisinde bu kontrol mevcut. internette ararsanız bulabilirsiniz.

Teşekkür

Teşekkürler; Dostum hemen göz atıyorum.
Kolay gelsin.

Bunun en kolayı sayfa üzerine bir webbrowser yerleştirerek gifi bu nesneye yüklemektir. Forumda "webbrowser" olarak arama yapmanızı öneririm.

Bunun en kolayı sayfa üzerine bir webbrowser yerleştirerek gifi bu nesneye yüklemektir. Forumda "webbrowser" olarak arama yapmanızı öneririm.

Leventm Hocam forumda arattım bulamadım başka çözüm bulabilirmiyiz acaba

saygılar

Aşağıdaki gif resmini c:\ altına kopyalayın ve sonrada ekli dosyayı çalıştırın. Dosyada hem sayfa hemde userformda webbrowser nesnesi uygulaması gösterilmiştir.

Aşağıdaki gif resmini c:\ altına kopyalayın ve sonrada ekli dosyayı çalıştırın. Dosyada hem sayfa hemde userformda webbrowser nesnesi uygulaması gösterilmiştir.

Leventm hocam teşekkürler

Saygılar

Geri