• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Geri al problemi

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Selamlar,

Arkadaşlar dosyamda herhangi bir sayfada yanlış bilgi girdiğimde geri al ikonuna basıp önceki haline getirmek istediğimde ekteki hatayı veriyor.

Saygılar

Ekli dosyalar

• HATA.jpg
    HATA.jpg
    93.6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba,

Hesaplama yönteminiz manuele ayarlı olabilir mi?

Eğer sorun bu değilse dosyanızı eklerseniz kontrol etme şansımız olabilir.

Selamlar,
Korhan hocam dosyamın boyutu 6,5 Mb olduğu için eklenmiyor. Onun için resim olarak verdiği hatayı göndermiştim. Ayrıca hesaplama yöntemine baktım otomatik görünüyor.

Saygılar

Merhaba,

Dosyanızı sıkıştırıp foruma eklemeyi deneyin. Eğer hala yüksek boyutta ise bir paylaşım sitesine yükleyip linki verebilirsiniz.

Birde "#YOK" yazan hücrelerde formül mü var?

Selamlar

Hocam sıkıştırsamda sığmaz. 6.10 Mb
Ayrıca evet hocam #Yok yazan yerlerde formül var

Saygılar

Merhaba,

Bu durumda formüllü hücreyi seçin.
GÖRÜNÜM-ARAÇ ÇUBUKLARI menüsünden "FORMÜL DENETLEME" menüsünü aktif hale getirin.
Menünün en sonunda büyüteç şeklinde bir buton olacak. Ona tıklayarak adım adım formülü inceleyin. Hata veren bölümü tesbit etmeye çalışın.

Eğer yine çözüm olmuyorsa dosyanızı mail adresime yollayın. İnceleyelim.

Selamlar,

Tamam hocam dediklerinizi uygulayacağım. Olmaz sa mail adresinize yollarım.

Saygılar

Selamlar

Hocam mail adresinize gönderdim.

Merhaba,

Mailinizi aldım.

Çözüme ulaşmak adına siz dosyanızda yaptığınız işlemi adım adım açıklarmısınız. Yani hangi sayfada hangi hücreye ne yazdınız ve sonrasında GERİ AL yaptığınızda hangi sayfada hata veriyor.

Selamlar,

Hocam bilgi girişi yaptığım sayfada kişilere ait bilgileri giriyorum 5-6 adet kişinin bilgisini girdikten sonra hatalı giriş yaptığımda geri al dediğim zaman dosyada gördüğünüz şekilde hatalar oluşuyor. Aynı şekilde ders programı sayfasında da oluyor bir-iki girişte yapmıyor ama bira fazla bilgi girdikten sonra geri al dediğimde oluşuyor genelde.
Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılar hocam

Selamlar,

Korhan Hocam acaba sorunun kaynağın ı bulabildiniz mi ?

Saygılar

Merhaba,

Kullandığınız programın detaylarını siz biliyorsunuz.

Dosyanızı açtım karşıma bir form geliyor. Formda ne yapmam lazım. Ve sonunda nereye bakmam lazım. Bunları açıklarsanız çözüme ulaşma yönünde adım atmış oluruz.

Selamlar,

Hocam form gelince , Bilgi girişi butonu ile açtığımız sayfada değişik bilgiler girin 5-10 tane sonra yanlış herhangi bir bilgi girdiğinizi düşünerek geri al yapın göreceksiniz resim olarak gönderdiğim hataları.

Saygılar

Selamlar,

Hocam eğer bakabildiyseniz. Sizde de yaptı mı aynı hataları acaba?

Saygılar

Merhaba,

Şimdi "DATA" isimli sayfanızda rastgele hücrelere 10 adet veri girişi yaptım. Sonra GERİ AL yaptım. Şimdi hangi sayfayı kontrol etmem gerekiyor hataları görmek için.

Selamlar,

Hocam geri al dediğinizde hata vermediyse bilemiyorum. Hani acaba bende ki ofis programından mı kaynaklanıyor diye düşüneceğim. ancak başka arkadaşların pc lerinde de denedim aynı hataları vermişti. Anlayamadım vallahi.
Neyse hocam ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Sağolun

Saygılar

Merhaba,

Ben size hangi sayfayı kontrol etmem gerektiğini sormuştum. Neyse size yazdıktan sonra tüm sayfalarınızı kontrol ettim bende herhangi bir sorun oluşmadı. Şuan için aklımada neden kaynaklanacağı hakkında bir fikir gelmiyor. Umarım sorunu çözersiniz.

Geri