• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Forumda sorun yaşıyorum

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr & Office 2019 Tr
Selamlar son zamanlarda forumda sorun yaşamaya başladım. Şöyleki foruma giriş yapmadan bakarsam tüm mesajları okuyabiliyorum. Ancak login olupta girdiğimde mesajların altında devam eden konuları açamıyorum, yani alttaki derinlikte daha fazla mesaj yazan yeri tıkladığımda ondan sonrakiler açılmıyor. <neden olur benden mi kaynaklanıyor yoksa siteden mi kaynaklanıyor. Görüntüyü veriyorum ekte.

Ekli dosyalar

• excel sorun.GIF
    excel sorun.GIF
    24.4 KB · Görüntüleme: 11
Bu görünüm modunu özelliklemi seçtiniz. Ben denedim söylediğiniz gibi bir hata almadım.

Sayın Menteşoğlu ben hiçbirşey seçmedim değiştirmedim hangi soruyu açsam (cevabı çok olan sorular) hep aynı oluyor. Alttaki derinlikte daha fazla mesaj var yazan yere tıkladığımda malesef açılmıyor devamı. Bu yüzden konuların devamını takip edemiyorum.

Şimdi bu konu içindeyken konu başlığının sağ üst köşesinde "Görünüm Modları" yazan bir menü var. Bu menüde "Düzenli mod" seçeneğini seçerseniz, klasik görünüme geçiş yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Modu değiştirince düzeldi. Ama hep bu şekilde takip ediyordum ve hiç sorun olmuyordu. Neyse sağolun. İyi geceler.

Geri