• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül satıra eklesin (otomatik olarak)

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003
benim tablom şu şekilde

a1 b1 c1
data geliyor veri 1 2
data geliyor veri 1 2
data geliyor veri 1 1

şimdi sorum şu şekilde a1 hücresine datadan veri geliyor
b1 ve c1 hücresinde formül var. a1 deki veri bitene kadar ne kadar gelecegi belli degil b1 ve c1 sutunundaki formüleeri eklemesini istiyorum bunu nası yapabilirim

a da veri varsa b sutununda daha önce başka yere girdiğim formülü getirsin yoksa getirmesini istemiyorum bunu kendi yapmasını istiyorum nasıl yapabilirim yardım edin

merhaba

verileri kendiniz yazıyorsanız bu olur ama başka bir yerden geliyorsa nasıl geldiğine bakmak lazım, bu durumu test edemedim.
el ile veri girerken; A1'e 5 yazıp B1'e =A1*10 yazdığınızda; A2'ye veri girip B1 deki formülü B2 ye sürüklerseniz, A sütununa veri girdikçe B sütunundaki formül otomatik doldurulacaktır.

a datadan veriler geiyor excellde ki tabloda görebilirsiniz bu 50 tanede olabilir 100 tanede olabilir eğer a da müşteri kodu varsa b tarafta üste girdiğim formülü otomatik olarak eklemesinş şstşyorum

cari hesap kodunda veri varsa karşısına daha önce girdiğim formü getirmesini istiyorum

merhaba

sayfanın kod bölümüne aşağıdaki kodu yazarak deneyiniz.
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Application.EnableEvents = False
ss = Range("b65536").End(3).Row
    Range("F6:G6").AutoFill Destination:=Range("F6:G" & ss), Type:=xlFillDefault
Application.EnableEvents = True
End Sub

Geri