• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül Açıklamaları

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Değerli üstadlarım bu siteyi tanıdığım gün excelin sadece Office Word'ün hücrelere bölünmüş hali sanıyordum oysa bir deryanın içindeymişim de haberim yokmuş.Saygıdeğer hocalarım benim ve sanıyorum bir çok arkadaşın da isteğidir ki; balık verilenden çok balık veren olalım en azından bir oltamız olsunda balık tutalım. Bundan yola çıkarak eğer siz değerli hocalarımızda teveccüh gösterirseniz excele yeni başlayanlar konu başlığı altında bizlere çok faydalı olacağına inandığım basitten en karmaşığına kadar formüllerin açıklamalarının yapılmasını talep ediyorum. evet sizler bize ihtiyacımız olanı yazıyor yada makrolarını vererek yardım ediyorsunuz ama biz excele yeni başlayanlar adına büyük bir adım olacağına inandığım bu isteğimi temenni ediyorum.Verdiğiniz formülde aslında söylenenler nelerdir?
herkese hayırlı zamanlar diliyorum.

Sn Yurttaş linkler için teşekkürler ama aslında belkide istediğim şeyi tam olarak anlatmayı beceremedim formül yazma konusunda çok zayıfız mesela '&' bu işaret nerde ve neden kullanılır neden : yerine ; kullanıyoruz gibi

.

Önce verdiğim yerleri inceleyin. İncelemeden yazıyorsunuz.

Şimdi en son yazdığınız konu ile ilgili olarak;

http://www.excel.web.tr/f60/excelde-kullanylan-operator-i-aret-ve-simgeler-t73780.html

http://www.excel.web.tr/f60/formul-yazma-teknikleri-t110365.html

bunları incelediniz mi?

Daha niceleri var...

Kaldı ki burası Forum, Excel Eğitim yeri değil. Yine de arkadaşlar boş buldukları zamanlarda bir şeyler vermeye çalışıyorlar.

Bu Forumda inanın bir Excel Eğitim yerinden daha fazla kaynak var.

Ama biz okumuyoruz. Araştırmıyoruz. Her şeyi bir başkasından bekliyoruz. Başkası yapsın bize hazır versin.

Örneğin ben size linkler veriyorum. İncelemiyorsunuz. Sadece benim verdiğim örnek dosya ve bilgileri inceleseniz bile oldukça bilgileneceksiniz. Daha ne olsun?

Not: Sanmayın ki buradaki arkadaşlar, buranın ücretli elemanıdır. Hepsi sizin gibi üyedir, sadece... Her birisi farklı yerlerde çalışan ama Excel'e gönül vermiş fahri değerli kişlerdir. Ve fırsat buldukça Foruma katkılarını esirgememektedirler.

.

Geri