• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül Yazma Hakkında Yardım

arkadaşlar merhaba,

ekte gönderdiğim dosyada acilen yardımınıza ihtiyacım var, yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

F,G ve H sütunlarını seçin. Menülerden Veri > Sırala > Tamam komutlarını verin. Çıkan sonuç işinizi görmez mi?

sayın mehmett,

benim istediğim sadece o kodlar değil, öyle bir liste varki elimde orada birçok kod var, örnekte görüldüğü gibi F.G.H kolonunda olmayan kodlarda oluyor, yani bendeki liste kodlardan oluşan bir hücre, bu hücreyi diğer F.G.H kolununda aratmak eğer var ise hepsini bir araya toplamak,

yardımlarınızı bekliyorum. Syg.

arkadaşlar örnek tabloda biraz daha açıklayıcı bilgiler ekledim, son halini yolluyorum, yardımlarınız için teşekkürler.

arkadaşlar yardım lütfen, en azından yapılabilir mi? ona göre bişeyler yapmaya çalışacağım:(

Bundan sonraki açtığınız konu başlıklarına ve Türkçe kullanmaya dikkat ederseniz memnun olacağım.
Ekte düşeyara fonksiyonun kaçıncı değeri döndürülecekse bunun ilgili bir örnek yaptım. Oradaki isimler yerine siz kendi belirlediğiniz kodları kullanabilirsiniz.

ali bey dosyanız için teşekkürler, fakat benim istediğim bir kişi değil herkesi aynı anda görmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Svg.

Sorunuzu şimdi tam olarak anladım. Mehmet Bey'in çözümü sizin işinizi görüyor.

F,G ve H sütunlarını seçin. Menülerden Veri > Sırala > Tamam komutlarını verin. Çıkan sonuç işinizi görmez mi?

Geri