• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtrelenen verilerde toplamları görebilmek

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Değerli arkadaşlar,
Ekli örnek tabloda da görüleceği üzere,filtreleme yaptırdığım zaman da toplam sonuçları görmek istiyorum.Örneğin 01.02.2011 ile 28.02.2011 tarihleri arasını filtrelediğim zaman D,E ve F sütunundaki o tarihler arasının toplamını en alttaki TOPLAM satırında görmek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Değerli arkadaşlar,
Ekli örnek tabloda da görüleceği üzere,filtreleme yaptırdığım zaman da toplam sonuçları görmek istiyorum.Örneğin 01.02.2011 ile 28.02.2011 tarihleri arasını filtrelediğim zaman D,E ve F sütunundaki o tarihler arasının toplamını en alttaki TOPLAM satırında görmek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

.

Dosyanız ekte.

Konu için bakınız:

Data/List-Veri/Listele

.

Ekli dosyalar

Bunu 2007 de denedim olmadı nasıl yaparız acaba teşekkürler

Sn. Yuttaş,

Belirtilen dosyada filtrelenen verilere 1,0,2 girilse ve bunların alt toplamlarını aldırmak mümkünmü? Atıyorum D3 hücresi ile D20 hücresi arasında 6 tane "0" girilmiş alt toplam "0" değilde "6" vermesini istiyorum ya da yine D3 ile D20 hücreleri arasında 8 tane "2" girilmiş "16" değilde toplam "8" gelmesini istiyorum. Yani sadece hücre boş değilse hücre sayısını toplayacak içindeki veriyi değil. Mümkün müdür ?

Geri