Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar,
Konu kisminda kosullu bicimlendirme ile olabilir dedim ama umarim yanilmam. Bayaga bir ugrastim, bir turlu mantik kuramadim. Yardimci olursaniz memnun olurum. Dosya ekte.
Fikstür ile nasıl bir işlem (lig yada eleme) yapacağınızı belirtmemişsiniz ama basketbol için hazırladığım eleme usulü turnuva örneğini sizin verileriniz için düzenledim. Açıklama sayfasını okuyun.
Buna göre maç sayfasında A ve B sütununa verilerinizi yerleştirin. Her turda maçlar sonuçlandıkça mavi alanlara sonuçları girin (basketbol için düşündüğümden sonuçları sayısal olarak girmek gerekiyor yani ilk maç için maç sayfasında I4 ve K4 hücrelerine sonuç gireceksiniz (iki farklı sayı)
Eki deneyin. Umarım işinizi görür.
İyi çalışmalar.
Merhaba Sn.Muygun,
Ilginize cok tesekkur ederim. Yapmaya calistigim fikstur sekli asagidaki linkte bulunmaktadir. Amacim bu tarz fiksturu daha kullanisli hale getirip, isi biraz kolaylastirmak. Galibiyete gore kosullu bicimlendirme ile cizgileri cizip, renk verdirmeye calisiyorum. 32 kisiye gore yaptigimizi dusunelim, baska bir zaman katilim ornegin 16 ise renk sistemi vs. olusturamadim. http://www.pamukkaletenis.com/2010_il_birinciligi_turnuvasi.htm
Bu kulupteki arkadaslar her katagori icin farkli sayi bulundugundan olusturmalari zaman almakta. Sizin gonderdiginiz dosyayi incelemeye basladim, umarim bir noktaya getirebilirim.
Fikstur elemeli olacak.
Saygilar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.