• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fikstür çekimini otomatik yapmak ve ona göre takımları yerleştirme

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Lig fikstürü hazırlama ve çekimini otomatik yapmak ve ona göre takımları yerleştirme

Elimdeki excel dosyası normalinde takım isimleri bir shette girerek diğer shette takımların oluşturmasını manuel olarak yapabiliyorum. (dosyayaı çok önceleri hazırlayan www.eserceker.com a teşekkürlerimi de sunuyorum.) diğer shettede puan durumunu alabiliyorum. ben burada 3,4,5,6 li sisteme göre otmatikman fikstür çekilişinin yapılması takımların isimlerinin otomatikman yazılıp, fikstüre göre takım adlarının isimlerinin hazırlanmasını istiyorum FİXTÜR.xls ekte olup, "fikstür çek" sheetinde açıklama yapılmıştır. kaynak olacak dosyalar ekte gönderilmiştir. yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkürler. eserceker.com ve diğer arkadaşlar bunları hazırlamışlardı bana hepsini bir konuda yayınlamak düştü. Ama geliştirilirse daha iyi olur .

teşekkürler elinize sağlık ama dört gruplu takımları yerleştiremedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba sayın jacobs32,
Sayın istanbulcahan'ın göndermiş olduğu fikstür programlarından hangisinden sözettiğinizi bilmiyorum ama,FİKSTÜR2 isimli olanını yıllar önce okullar arası maçlar için hazırlamıştım. Sadece bana lazım olan kısımlarını düzenleyip daha sonra devam ederim düşüncesiyle bir kenara bıraktım. Bu forumda bir arkadaşa lazım olunca da mevcut haliyle göndermiştim. Bu gün bir başkası tarfından tekrar yayınlanmış olması hoşuma gitti doğrusu. Şayet Fikstür2 den sözediyorsanız yardımcı olmaya çalışırım.
İyi çalışmalar.

sadece ilk yarı yı verio 2. yarıyı nası ekleyebiliriz?
Güncell

teşekkürler ellerinize sağlık..eleminasyon olanı açabiliyorum da fikstür olanı açamadım..

Geri