ekte gönderdiğim dosyada fazla mesai hesaplamasının içinden çıkamadım..forumdaki örnekleri inceledim ama değişik bir konu oldugu için zorlanıyorum...şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Zaman ayırdıgınız için teşekkürler fakat benim asıl takıldıgım noktalarda sanırım sizlerde takıldınız..Hafta içi diyelimki saat 08:00 da değilde 07:30 da işbaşı yapıldı..ordaki yarım saat fazla mesaiyi ben hesaplattıramadım...veya gece mesaiye gelindi saat 01:30-02:30 arası..ordaki 1 saatide hesaplayamadım...koşul çok olunca işin içinden çıkamadım...Özetle şunu diyorum; hafta içi saat 08:00-17:00 dışında gece veya gündüz yapılan bütün çalışmalar fazla mesai olarak görünsün...17:00 den 24:00 kadar olanlar tamam...ama 24:00 den sonra yapılan çalışmaları nasıl yapacağız ? teşekkürler...
birşeyler yapmaya çalışmamışsın üstadım..olayı kökünden halletmişsin çok teşekkürler...istedigim tam olarak buydu ve büyük bir yükten kurtuldum...emek veren herkese teşekkür..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.