• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı tarih formatında çalışmayan formül

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 English
Uzun zamandır takip ettiğim, bilgi alış verişinin bu denli yoğun olduğu, saygılı ve seviyeli bulduğum formunuza yeni üye oldum.
Sorunların çözümüne gösterilen ilgiden cesaretle bende takıldığım bir konuda yardım almak istiyorum. İlişikteki dosya içerisinde de açıkladığım, farklı tarih formatında çalışmayan bir formül var. Tarih formatını değiştirmeden formül içerisinde soruna çözüm getirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Tarih formatını değiştirmeden formül içerisinde soruna çözüm getirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Bu şekilde deneyin.

Kod:
=METNEÇEVİR(TOPLA.ÇARPIM(KÜÇÜK(A2:A1000+0;EĞERSAY(A2:A1000;"")+1));"gg/aa/yyyy")
 &" - "&METNEÇEVİR(TOPLA.ÇARPIM(MAK(A2:A1000+0));"gg/aa/yyyy")
  &" TARİHLERİ ARASI ..... RAPORU"
.

Uzun zamandır takip ettiğim, bilgi alış verişinin bu denli yoğun olduğu, saygılı ve seviyeli bulduğum formunuza yeni üye oldum.
Sorunların çözümüne gösterilen ilgiden cesaretle bende takıldığım bir konuda yardım almak istiyorum. İlişikteki dosya içerisinde de açıkladığım, farklı tarih formatında çalışmayan bir formül var. Tarih formatını değiştirmeden formül içerisinde soruna çözüm getirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Bir Topla.Çarpım, bir de dizi formül çözümüm oldu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Geri