Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi hücre içine yazarken yazdıklarımızı düzünlemek için F2 tuşuna basmak gerekiyor ben bu işlemi F2 tuşuna basmadan yapmak istiyorum bunu yapmak mümkünmü acaba
sayın sertget ilginiz için teşekkürler. çift tıklama olasılığınıda biliyorum ama benim istediğim ikiside değil mikrosoft vord içinde yazarken istediğiniz anda yön tuşları ile haraket edebiliyorsunuzya benim istediğimde böyle birşey yani istediğim zaman F2 yada çift tıklama olayları olmadan hücre içinde yön tuşları ile haraket etmektir bu mümkünmü acaba
Hücre içinde düzenleme yapmak için hücreyi aktif hale getirmeniz gerekir bunuda F2 veya çift tıklama yolu ile yapabilrisiniz. Söylediğiniz şey Word için geçerli Excelde biraz mantıksız oluyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.