Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aldı verdi kilo ürün adı toplam tarihi vs. Bu şekilde olacak exel hakkında hiç bilgim yok formu inceledim kodla faan oluyor sanırım bana yardımcı olurmusunuz?????????
ya şimdi örneğin satış tarihi satılan ürünün kg fiyatı kdv oranı yüzde 8 sonra kvd li tutar sonra alınan ödeme toplam borç her satırda bütün bunları işliye bileceğim bir düzenleme bir sayfada bir müşteri bu şekilde takip edebilmeliyim
bu güzel kdv oranı 8 olarak hesaplarsa iyi olur ama benim anlamadığım bu tablo kendi kendisi hesaplamaz mı ben farklı şeyeler girdim hesaplamadı neden böyle?????
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.