• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excell tablo çağırma

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Forum dostları
yeri burasımı bilmiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim sizlerden bir yardım isticektim. Ekteki dosyada ufak bir gelir - gider verileri bulunmakta biryerde tıkandım mesela günlük masraflarda rakam yani hücreye tıkladığımda sağda bulunan detayları nasıl ekrana getirebilirim. kısacası günlük masraflar farklı sayfada olacak yada 2. sayfada ayrı ayrı hücrelerde sadece günlük toplam masrafa tıkladığımda detayları görmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder

Saygılarımı Sunarım...

Ekli dosyalar

Merhaba Forum dostları
yeri burasımı bilmiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim sizlerden bir yardım isticektim. Ekteki dosyada ufak bir gelir - gider verileri bulunmakta biryerde tıkandım mesela günlük masraflarda rakam yani hücreye tıkladığımda sağda bulunan detayları nasıl ekrana getirebilirim. kısacası günlük masraflar farklı sayfada olacak yada 2. sayfada ayrı ayrı hücrelerde sadece günlük toplam masrafa tıkladığımda detayları görmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder

Saygılarımı Sunarım...
Merhaba
burda yapılmak istenen Ali + Hüseyin .... Pazartesi + Salı ..... toplamlarını mı almak istiyorsunuz.
K6 Hücresine kopyalayarak deneyin
Kod:
=ETOPLA($G$7:$G$130;K5;$H$7:$H$130)

MRB
esasında yapmak istediğim şuydu; mesela 07 Mart 2011 Pazartesi günü yapılan toplam masraftaki hücreye basınca TURUNCU yerdeki pazartesi ayrıntılı masraf listesinin ekrana gelmesini istiyorum. yani pazartesi turuncu yer ve salı günkü açık eflatun olan kısımlar hepsi değilde hangi günün masrafına basarsam onun ayrıntıları ekrana gelmeli. tabi burda ayrıntılar 2. sayfada yer almalı.

Teşekkürler.

Geri