- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Excel 2007 Tr
Merhaba arkadaşlar,daha önce hiç Access'i veritabanı olarak kullanıp excel'den kayıtları oraya aktarmadım:Bu yüzden hiçbir bilgim yok bu konuda.Benim istediğim mesela excelde 3 tane sütun olsun ve buralara ben veri girişi yaptığım zaman access'te depolanması için bu verilerin sırayla hangi kodlar gerekir?Yani excel ile access bağlantısı yapcak basit kodları istiyorum.Programın çalışma şekli karışık olmayacak yani verileri ben userformdan kaydedeceğim ve her veri girdiğimde sıralı bir şekilde kaydedecek.2 tanesinde tarih olmamasının nedeni o veriler daha önceden vardı zaten elle girilmişti o veriler o yüzden yok.Ben daha sonradan programı geliştirmeye başladığımdan o şekilde kaldı.Genelde diğer sayfalarımın da formatı bu şekilde olcak bi değişiklik yok.3 sütun olcak 1-yapılan işlem 2-Tutarı 3-Tarihi satır sayısı fazla olabilir mesela 10000 veriye göre kodlama olsun.Forumda bi sürü örnekler var ama bilgim olmadığından kendime uyarlayamıyorum.Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.