• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde tuttugum notları ve listeyi ve borçluları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şrars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
excelde tuttugum notları ve listeyi,borçluları nasıl kayıt etmeliyim ve nelere dikkat etmeliyim başına birşey gelmemesi için teşekkür ederim saygılar
link verirseniz sevinirim

Yeni Microsoft Office Excel Çalışma Sayfası acıyorum her ay ayrı ayrı
1 ay 2 ay 3 ay 4 ay diye isim veriyorum

Access veritabanına kaydedebilirsiniz,ms compact sql server(Free 4 gb) dosyasında saklayabilirsiniz.başka veri tabanlarınıda kullanabilirissiniz.Bir txt formatlı dosyada yapabilirsiniz,csv formatlıda,wordede kayıt edersiniz.Bu tasarım tamamen size aittir.Tabi veri tabanları için belii kurallara var ve kod düzenleri var.Bunlara dikat etmelisiniz.Tekrar çağırıp üzerinde oynama yapacaksınız tüm bu durumuda göz önüne almalısınız.Burada excel sayfasına vba kod yapısına ve kurallarına uyarak kayıt etmek ve veriyi işlemek isterseniz, bu konu hakkında çok yetkin uzman arakadaşlar var onalara soru sorark takıldığınız yerlerde yardım alabilirsiniz.Tabii ki usta düzeyede vba kodlama yapısına hakim arkadaşlarda var.Onlarda size yardım edeceklerdir.
ama tüm programı istemeyin.sadece takıldığınız yerde 1 - 2 satır kod isteyin.
Formül kullanacaksınızda yine forunda uzman arkadaşlar ve usta arkadaşlaradan yardım alabilirsiniz.
Kolay gelsin.:tongue:
Tabii ki exceldede tutabilirsiniz kayıtlarınızı
excelde tuttugum notları ve listeyi,borçluları nasıl kayıt etmeliyim ve nelere dikkat etmeliyim başına birşey gelmemesi için teşekkür ederim saygılar

Merhaba
Aynı çalışma kitabı içinde sayfalar halide kayıt edebilirsiniz.

Çalışma kitabına şifre koyarak güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Elinizde bir örnek varsa üzerinde daha detaylı açıklama yapılabilir.

Geri