• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde otomatik sipariş formu oluşturma!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kozmetikcantam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

Kozmetikcantam

Misafir
Sevgili arkadaşlar,
Sabah bir konu açmıştım ama o kadar kişi bakmasına rağmen bir yardımcı olan olmadı ve bende konuyu kapatıım. Hocalarım veya üstadlarım ek te göndermiş olduğum tabloyu inceldiler mi bilmiyorum. İnceledilerse;
Bu konu hakkında bana yardım ederseniz sevinirim.
Saygılarımla,

Yardımcı olacaksanız eğer örnek dosyaları göndereceğim.

gönderin yardımcı olan mutlaka olacaktır

sabah gönderdim, o kadar kişi bakmış ama yardımcı olan çıkmadı. Tekrar göndereceğim. Ne yapmak istediğimizde tekrar yazacağım. Aslında basit bir şeydir ama ben bilmediğim için bir türlü işin içinden çıkamadım. Forumlara baktım herhangi bana yardımcı olacak bir başlık göremedim.

"Sevgili üstadlar,
Sizlerin yardımı ile vereceğim ürün siparişlerinin hesaplama tablomu bitirmiş bulunmaktayım. Son aşama olarak hesaplarını yapmış olduğum ürünlerin ayrı sayfada raporlanmasını istiyorum. O sayfayı mail olarak göndermek için.
Açık bir şekilde ne yapmak istediğimi anlatmak istiyorum.
İki dosya göndereceğim. Hammadde hesaplama ve Mail sipariş (bunu mail olarak göndereceğim.)
Hammadde hesaplama sayfasında iki ayrı sayfa bulunmakta, bayan sipariş ve erkek sipariş olarak. Ben buradaki ürünlerin sipariş adetini yazdığım zaman mail ile göndereceğim "mail sipariş dosyasında" listelenmesini istiyorum.
Karşı taraf mail sipariş dosyasındaki miktarları görmesini istiyorum.

Dosyaları gönderdiğim zaman ne anlatmak istediğimi daha iyi anlayacaksınız"

Son düzenleme:
Hiç kimsenin bu sorunumla ilgili bir fikri yok sanırım.

Geri