Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde Otel adisyon no larını nasıl takip edebilirim?
Excelde Otel adisyon no larını nasıl takip edebilirim? Bu konu hakkında bana yardımcı olabılır mısınız ... Örnegin : 2256 no lu daha once den kayıtlı oldugu zaman bana uyarı vermesını gıbı..
restoranta teslım ettıgımde yenı adısyonları ve eskı adısyonları gun gun aldıgım ıcın bana uyarı versın doğal olarak yenı adısyonları excele ıslıyecegım ...ADISYON TAKIP programında bu yok ....yardımlarınızı acıl beklıyorumm
Erol bey, bu konuyla ilgili yeni çalışma yapacak zamanım yok maalesef. Eğer oluşturduğunuz bir şablon var ise üzerinde ne yapılması gerektiğini açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.