Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.iki tarih arasındaki farkı gün ay yıl olarak yazılı olarak gösterebilirmiyiz.
Örn: 1 ay 15 gün (gibi aradaki gün sayısını bu şekilde gösterebilirmiyim.)
selam ,
aradaki tarih farkını gün ay varsa yıl farkını harf olarak harf olarak yazmasını istiyorum, mesela 1 ay 15 gün diye bir arada yazılmalı "böyle bir formül görmüştüm bu sitede yalnız ama arattım bulamadım ((
Yıldan 1900, aydan 1 çıkarma işlemi fonksiyonun yazılış şeklinden kaynaklanıyordu. İlgili fonksiyonu ekteki dosyada farklı bir şekilde yazdım. Bu sefer her hangi bir çıkarma işlemine gerek yok ve sanırım bu daha doğru sonuç veriyor.
Yıldan 1900, aydan 1 çıkarma işlemi fonksiyonun yazılış şeklinden kaynaklanıyordu. İlgili fonksiyonu ekteki dosyada farklı bir şekilde yazdım. Bu sefer her hangi bir çıkarma işlemine gerek yok ve sanırım bu daha doğru sonuç veriyor. [/quote]
Selam,
Sn. Mehmet Bey süpersiniz :bravo:
yardımcı olan tüm arkadaşlara çook teşekkürler...
hürmetler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.