• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde Bekleme Sürelerini Toplatmak

Excel Vers. ve Dili
2010
merhaba,
ekte bir tablo var. Bu tabloda Data sheet'inde yer alan bekleme sürelerini bu sayfada yazdırmak ve toplam kaç saat beklemede kaldığını hesaplatmak istiyorum.
yapılan iş bekleme konumuna alınmış, devam edilmiş sonra yeniden bekleme konumuna alınmış. bütün data içinden bekleme sürelerini saat olarak almak istiyorum.

Data Sheet'i
4131.jpg

Detay Bilgiler Sheet'i
1442.jpg

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sorunuz acık değil dosyanızdan tam olarak isteğiniz anlasılamıyor ?

sorunuz acık değil dosyanızdan tam olarak isteğiniz anlasılamıyor ?

haklısınız, ben biraz kötü anlatmışım. mesele şudur; bu tablo bir çalışmanın özetini içeriyor. Çalışmanın beklemeye alındığı zamanları sistemde bulup sheet 2 ye yazdırmak ve toplatmak istiyorum. üstteki resimleri de düzeltiyorum.

yine resimlerle anlatacağım :)

4131.jpg

Bu da diğer sheet

1442.jpg

Gördüğünüz gibi birinci bekleme 12.07.2011 saat 17:18'de başlamış ve 13.07.2011 saat 12:17'ye kadar sürmüş. bunu o datanın içinden çekip diğer sayfaya nasıl yazdırabilirim? sıkıntım bu aslında.

bilgilerinizde celişki mevcut bitis tarihi deniyor saat yazıyor bu bir birde bunu neyi baz alarak yapacağız kişileri nasıl belirleyeceğiz biraz daha acık anlatsanız kendi bildiginiz gibi degil herkesin anlayacağı dilden olması onemli sizin işinizi biz bilemeyiz acık anlatırsanız ben veya diger arkadaslarımız size yardımcı olacaklardır saygılar

merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. yanlış kopyalamışım kusura bakmayın. Acelem olduğundan hata yapmam muhtemeldir, anlayışınızı rica ediyorum.

bu data sadece bir kişiye ait.
bir inşaat işçisi düşünün, 12.07.2011 saat 17:18'de dinlenmeye başlamış (turuncu taralı hücre), 13.07.2011 saat 12:17'e kadar dinlenmede kalmış (sarı taralı hücre). Aynı kişi tekrar çalışmaya başlamış ve bir süre sonra yeniden dinlenmeye geçmiş.... bilmiyorum anlatabildim mi?
teşekkürler.

Geri