Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
veri doğrulamayı öncelikle başka bir sayfada tanımla
arkadaşım veri doğrulamadaki verileri başka bir sayfaya kopyala sonra ekle ad tanımla dan o verileri secip mesela VERİ ismini ver daha sonra veri doğrulama yapacağın hücreyi sec veri doğrulama liste de karşına veri belirtme çubuğu gelecek sen ekle menüsünden ad yapıştır de veri de bu kadar (daha sora diğer sayfadaki verileri istediğin rengi bicimi ver aynısı çıkacaktır
Bence soruyu soran arkadaş birşeyleri karıştırıyor. Veri Doğrulama ile Formlardaki Açılan Liste farklı özelliklere sahiptir. Formlardaki nesnelerin krakterlerine(büyütme-renklendirme gibi.) müdahale edilemiyor. Veri Doğrulama'da böyle bir durum söz konusu değil.
sayın seyit tiken benim kastetiğim sizin anlattığınız ama karıştırmıyorum heralde çünki araçlar doğrulama bölümünden yapıldığında hücrede çıkan ve içinde belirtilen hücrelerdeki karakterleri seçme işini yapan kutucuk yani sizin belirttiğiniz eğer yanlış yazdıysam kusura bakmayın ama bana cevap verdiniz teşekkür ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.