• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel tabloma hücre sonuna geldiğimde otomatik satır eklenmesini sağlayamadım yardım

Excel Vers. ve Dili
2008 türkçe
Forumda ve google ile heryeri taradım ama sağlıklı bir sonuç alamadım günlerdir tarama yapıyorum ama sonuçş sıfır.

Yardımlarınızı talep etmekteyim :(

ekte örnek yolladım ama office programım 2007

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Ekli dosyalar

Hamit Bey tşk ederim ama bu konuda hiç bir dosyada satır eklenmiyor ve kodları eklediğim halde hiçbiri benim dosyama uymadı... Denedim uğraştım yapamadım herhalde bende bir sorun var..

birde bende birden fazla tablo var her birine ayrı ayrı nasıl kodlarım.

veya burda kodlarla uğraşmadan excelde böyle bir işlev yok mu tablo içinde son hücreden sonra aşağıya doğru bir hücre aç diye??

Excel 2003'de liste oluşturma özelliği var, Excel 2007'de ise tablo oluşturma özelliği var ama diğerine göre hem daha fazla görsellik içeriyor hem de daha fonksiyonel. Bununla birlikte tablo yada liste satırı doldukça bir satır ekleniyor. Sizi yönlendirdiğim linkte ise, arkadaşın sorduğu soruya göre bu özelliğe birkaç eklenti yaptım.

Ya çok özür dileyerek ben tabloyu denedim ama bir türlü hücreden sonra yeni hücre eklemedi alttaki tablonun hücrelerine geçti yani tablo sınırları dışındaki hücrelere yazmasının hiç bir esprisi olmadı

Çok fazla acemiyim ondan sanırım beceremiyorum...

ve oluşturduğum tablolarda filtre oluşuyor. ben sadece tablo oluşturamaz mıyım? gerçi filtre kaldır deyip onu kaldırırız.

Yardımınız için şimdiden tşk Hamit bey

Asıl anlatmak istediğim olay bir excel ekranında birden fazla tablo olacak ve aşağıya doğru büyüyerek gidecekler ama alttaki de üstteki tablo aşağı büyürken oda arada ayrık olarak aşaıya doğru inecek arada her zaman bir satır veya 2 satır boşluk olacak

her veride arada satır kalmaya devam edecek otomatik bir şekilde ilerleyecek...

lütfen yardım iki tabloyu birbirine karıştırmamak istiyorum sadece çok bişi değil.

alt alta 2 tablo ve veri girdikçe yeni satır eklenecek çok zor olmasa gerek.

lütfen yardım edin....

Bir örnekle açıklayın. Çünkü sayfada üç farklı tablo mevcut. Nasıl bir olay gerçekleştiğinde aşağı satır eklenecek ?

Hemen açıklayım...

ekteki örnek dosyasında havayollarının bilet verileri girilecek. THY Dış hatlar Onur havayolları gibi.

Her girdiğim bilette alt satıra bir satır eklensinki havayolları biletleri birbirine karışmasın. veri girdikçe sayfa aşağıya doğru genişlesin. arada daima bir yada 2 satır boşluk olsun diye istiyorum bunu sürekli ekle demeden.

mesela B2 hücresine notlara kadar doldurdum mu notlarda entera bastığımda o bilet bilgisi B3 satırına inip B2 satırı boş kalacak yine yeni bilet girmek için...

Sanırım kendimi biraz zor anlatıyorum. Excel de çok yeniyim kusura bakmayın...

Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Hamit bey..

Ekli dosyalar

Geri