• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de üretim listesi ve fiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Professionel Plus 2019 TR - 32 Bit
excel de üretim listesi ve fiş (ÇÖZÜLDÜ)

merhaba arkadaşlar s.a özel bir firmada departman sorumlusu olarak çalısıyorum ve tüm gün liste hazırlıyorum ve o listelere etiket çıkartıyorum ve tek tek yapıyprum bunu canım cıkıyor anlayacağınız bende 2 hafta önce bu listeyi otomatik yapmak için bir seyler denemeye başladım tüm dersleri vs. izledim okudum ama bir arpa boyu yol katedemedim ustalarda isteğim su hazırladığım üretim listesindeki bazı yerleri fişlere otomatik olarak butona bastığımda fişe vermesini istiyorum (umarım anlatabilmişimdir) exel de denedim denedim olmadı yardım ederseniz çok sevinirim bir çok yerde kullanılacak birşey olur yaparsanız.

(liste ve fiş örneği ektedir.)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
exelde yaptığım sayfayıda ekleyeyim belki yardımı olur.

Ekli dosyalar

eklediğin dosyalardan bişey anlaşılmıyor.Düz bi liste bu nasıl bi rapor istiyorsun daha anlaşılır yazmalısın

söyle söyleyeyim bir exel sayfasında ürün ekle butonuna bastığımda karşıma ekran gelecek ekranda kırlentin kumaşın ve derinin yazılacağı yerler olacak tamam dediğim zaman ürün sayfaya eklenecek ve fiş al dediğimde ufak 12x9cm ebatlarında kağıtları müşteri ismini firma ismini kırlenti kumaşı vs. yazacak bilgileri listeden ufak kağıtları tek tek aktaracağım, olabilirmi böyle birsey çokmu uzun ve zahmetli olur.

a.s
istediğiniz userform ile yapılabilir gibi duruyor. Userformdan çok anlamadığım için veri doğrulama ile birşeyler yaptım bir bakın eğer olmazsa daha yardımcı olmaya çalışırım. Saygı ve selam ile ...

Ekli dosyalar

evet işte istediğim bu buraya bilgileri girdiğimde otomatik olarak diğer alana aktarmalı bilgileri ve fiş al dediğimde veya yazdırdığımda etiket sayfasna bilgileri aktarmalı bu yaptığın çalısmayı ne kullanarak geliştirebilirim derslerden baka baka deneyeyim günde 60 ayrı fiş yazıyorum tek tek elle bunu aşmak için yapamayacağım sey yok :)

Son düzenleme:
Etiket sayfası dediğin şeyi excel formatında yollayabilir misin?

arkadaşlar sorunumu o kadar debelendim macrolarla uğrastım çözemedim ama sayfalar arasında veri transferi hiç aklıma gelmedi :) sorunumu çözdüm 12 adet ürünü girdikten sonra onlara =sayfa1!a1 komutunu verdim her hücreye ayrı biraz zaman aldı ama aşşağıda bulunan sayfaların hepsinde birer etiket otomatik hazır oldu :)

işte bu arkadaşlar bunu yaptım bir şey sorucam ben kesimhaneye verdiğim listenin içinden alıyorum burada yazanları, gelen siparişleri ekledikçe onları kayıt altında tutsa ve ben seçmek istediğim zaman liste çıksa önüme oradan seçsem yani bunu nasıl yapıcaz hangi yolu izlemem gerek

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri