• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de sütuna tıklayınca resim çıkartmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan toshio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office xp trkce
Herkese merhaba ben az çok excel biliyorum askerlikten kalma , yapmak istediğim şey konu başlığındaki gibi kutucuğa tıklayınca hemen yan tarafında orta büyüklükte bir resim çıkartmak....Hatta şöyle anlatıyım yapmak istediğim şey bir tv tablosu hazırlıyorum, bu tabloda ürün modeli, ürün özelliği, fiyatı ve yan tarafına da resmini koymak istiyorum..Nasıl birşey yapabilirim.Resimler excel de kayıtlı olmalı çunku bu excel tablosunu mudurlerime yollıycam o yuzden excel de kayıtlı olması gerekiyor...Excel tablomu gösteren resim de ekledim.Eğer başka güzel basit ve şık olabilcek önerileriniz varsada daha bi süper olur :) Yardımlarınızı ve önerileriniz bekliyorum... Teşekkürler...

Ekli dosyalar

• excel tablosu.jpg
    excel tablosu.jpg
    98.3 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar,

İstediğiniz böyle birey mi?

Ekli dosyalar

teşekkürler

valla süpersin ya resimlerin boyutu biraz daha buyuk olursa dahada güzel olur birde bu tabloyu nasıl yaparım.Yardımın için saol tam istediğim şeyi göstermişsin...

Açıklama düzenle arka plan resmi

valla süpersin ya resimlerin boyutu biraz daha buyuk olursa dahada güzel olur birde bu tabloyu nasıl yaparım.Yardımın için saol tam istediğim şeyi göstermişsin...

Sn. Toshio
Sn. Komutan63 'ün hazırlamış olduğu dosyadaki açıklamalarla ilgili resimleri nasıl yapacağınızı ve nasıl büyüteğenizi görebelersiniz. Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

merhaba

Yardımınız için teşekkürler çok yardımcı oldu bana ...Süpersiniz....

iyi çalışmalar dilerim......... :)

Rica ederim.

Kolay gelsin

Ellerine sağlık üstadım bu konuyu uzun zamandır bekliyordum.

teşekkür ederim. çok işime yaradı. saygılar..

Geri