• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de 1 den 10.000 e kadar formül hesaplama

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba Üstad lar,

Benim kullanmış olduğum bir şablon var.Bu şablonda hesaplamalar 1. sıradan 1400. sıraya kadar sorunsuz çalışıyor.Ben 1 den 10.000 e kadar hesaplamasını istiyorum fakat beceremedim.1401 e gelince hesaplama yapmıyor.Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi.Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

Dostum Selam;
Attığın mesajdan problemini anlamak mümkün değil.

Dostum http://img28.resimup.net/di/3Q0X.png resimden de görebileceğin gibi bir film listem var.SEÇ Yazan kategoriye X Koyduğumda BOYUT Kategorisindeki verileri topluyor.1 den 1423. sıraya kadar topluyor hiç sorun yok.Ama 1424 e gelince toplama işlemini yapmıyor.Ben 10.000 e kadar hesaplamasını istiyorum.Umarım anlatabilmişimdir.İlgin için ayrıyeten teşekkür ederim.

Merhaba,

Topladığınız formüldeki aralığı artırmanız gerekir. 1423 yerine 10000 yazmalısınız. Eğer uygulayamazsınız formülü paylaşırsanız düzeltmeye çalışırım.

Ömer Bey,Bu listeyi ben netten buldum.Kendi yaptığım bir şablon değil bu nedenle excell in yabancısıyım.1423 ü 10.000 e nasıl nerden yükseltebilirim.Veya listeyi size nasıl ulaştırabilirim.Ben film arşiviyle uğraşıyorum benim için çok önemli eğer yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
Saygılar

Geri