Arkadaşlar excel 2007 kullanıyorum.herhangi bir excel sayfasını açıyorum.başka bir excel sayfası daha açınca ilk açtığım sayfa kapanıyor.bunun kapanmaması için ne yapmalıyım
Araçlar / Seçenekler / Görünüm menüsünden Görev Çubuğundaki Pencereler seçeneğindeki butonu işaretleyiniz. 2007 de bu menü excel seçenekleri altında diye hatırlıyorum..
hocam excel sayfası açık ken başka bir excel sayfası açınca ilk açtığım sayfa kayboluyor.bunun kaybolmaması için ne yapmam gerekiyor.önce böyle olmuyordu.
hocam excelde yapmış olduğum bir dosya var masa üstünde.bu dosyayı açıyorum.yine excelde hazırlamış olduğum başka bir dosya daha var masa üstünde .herhangi bir excel dosyası açılkken 2. excel dosyasını açınca ilk açmış olduğum dosya kapanıyor.yok oluyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.