• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eklenti dosyasını nasıl kaydedeceğiz.

Katılım
12 Mayıs 2006
Mesajlar
455
Elimde bir eklenti dosyası var bilgisayara kaydetmek istiyorum,fakat dosya açılmadığı için o bilinen eklenti olarak kaydet işlemlerini uygulayamıyorum.Dosya açılmıyor excel menüleri geliyor excel sayfası gri renkli ve bir işlem yapılamıyor.
 
elindeki eklentiyi
C:\Documents and Settings\PC\Application Data\Microsoft\AddIns
içerisine kopyala yapıştır yoluyla yapıştırsan olurmu acaba
 
Dosyanızın yeri çokda önemli değil dilediğiniz yerde olabilir.

Bir Excel dosyası açın Araçlar/Eklentiler i seçin açılan pencerede Gözat ı tıklatın dosyanızı bulup seçin Tamam'ı tıklatın. Eklenti eklenmiş oldu.
 
Sayın Alpi dediğinizi yaptım.Yüklemek isteğimi eklenti dosyası sayfa şifrelerini çözen kodların bulunduğu dosya idi,bu dosya aslında eklenti olarak daha önce yüklü idi,her nasılsa silinmiş. Korumalı sayfalarda korumayı kaldırmak için sağ tıkladığımda eklenti çıkıyor,dosya adını seçtiğimde ise korumayı kaldırıyordu şim ise sağ tıkladığımda söz konusu dosya gelmiyor.
 
Bu eklentinin kod editörü içerisindeki kodlarda bir değişiklik yaptınız mı?
Eğer yaptıysanız menünün yüklenmesi bu yüzden olmuyor olabilir.
 
Dosyanızı eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım
 
Geri
Üst