• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ek görev yazımı

Excel Vers. ve Dili
micrasoft office excel 2007
kolay gelsin. öncelikle excel konusunda bilgi birikiminizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. ben exceli başlangıç seviyesinde biliyorum dersem umarım bana kızmazsınız.
Sizden bir ricada bulunacaktım çalıştığım birim personelin görev dağılımını yapıyor maç takviye sınav vb. bizde bunları elde listeler teker teker sayıp en az gidenden başlayarak yazıyoruz hem zaman kaybı hem zor hemde tam bir adalet sağlayamıyoruz. excel yardımı ile bu sorunu çözebilirmiyiz. en az gidinden başlayarak istediğimiz kişi sayısını girerek görev yazabilirmiyiz ve yazdığımız her görevi otomatik olarak toplamını sağlayabilirmiyiz.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sayfa1'deki listeye göre Sayfa2'nin, başlıklara göre düzenlenmesi mümkün değil, çünkü Sayfa2'deki başlık bilgileri Sayfa1'de yok, varsa da ben göremedim,

Sayfa1 ve Sayfa2'deki başlıklar aynı ve içeriği dolu olmalı,

Örneğin Sayfa2'de ; maç sınav takviye toplam son görev tarihi izinli (evet'-hayır) telefon iban şubesi
gibi başlıklar var, bu veriler Sayfa1'de de olmalı ki istediğiniz gerçekleşsin.

ilginiz için sağolun

kusura bakmayın ilginiz için öncelikle teşekkürler ben bir tablo daha yaptım söylediğiniz eksiklikleri yazdım birinci sayfayı kaldırdım bu tabloya göre söylediğim işlemleri uygulamamız mümkün olurmu bizi büyük bir vebalin altından kurtarmış olursunuz mümkünse böyle bir şey herşey için çok sağolun

Ekli dosyalar

lütfen yardım

yukarıdaki mesajdaki anlattığım konu hakkında yardım edin lütfen.

mrblar hocam. bende aynı birimde çalışıyorum. bizde kullanıyoruz bi program ama sizin istediğiniz kadar kapsamlı değil. sizi en iyi anlayabilecek olan benim ama sadece tablo yapıp koymuşsunuz. daha kapsamlı açıklama yaparsanız. üstadlar yardımcı olmaya çalışacaktır.

Geri