Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğerli formül yazarken "Yazdığınız formülde hata" var diyor
Bugün ne olduysa excelde çok basit eğerli formül yazamıyorum. "Yazdığınız formülde Bir hata" var diyor. Neden olabilir bu hata? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Teşekkürler..
Sn. m.gur ilginiz için teşekkürler. Eklediğiniz dosyada sorun yok ama ben aynı formulü yazınca resimdeki hatayı veriyor. Neden oluyor bende anlamadım..
Evet Sn. İpek , yapınca oluyor. Bölgesel dil seçeneklerin bir sorun var ama hiç ayarlarla falanda oynamadım ki neden oldu acaba :dusun:
Şimdi düzelttim. Yardım için teşekkürler. Bu hatanında olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Çok Hayret edilecek birşey,S.YİĞİT"İN dosyasını ilk açtığımda formülü yazdım, resimdeki aynı hataları verdi, kapatıp tekrar açtığımda hata vermedi yalnız slx artık düzenlemelere açık gibi bir mesaj geldi.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.