• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

=eğer formülünde acil yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba herkese, yardım edecek arkadaşa şimdiden tşklerimi sunarım.
Tekstil fabrıkasında çalışıyorum ve çok önemli bi tablomu geliştirmek istiyorum lakin beceremiyorum.

elimdeki bu tabloada sadece bende bulunan kumaşların bilgileri ve satılanları görebiliyorum. ama benim istediğim bunun biraz daha gelişmiş hali.

elime hangi kumaştan ne kadar gelmiş, hangi kumaştan hangileri gelmemiş bunların ne kadar elimde mevcut ve bu elimde olanlardan ise ne kadarını satmışım. bunu takip edecek sanırım tamamı =eğer formülü ile olacak bi işlem
ilgilenen arkadaş nickime hotmail ekleyerek te ulaşabilir daha detaylı görüşebiliriz. tablom ekte mevcuttur.
saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sanırım dosyanızın son uzantısı .xls kısmı uymuyor olabilir, 2010 excel makro dosyası içeren bir dosya mı?Ekleme limitinide düşünün.
Dosyanızı farklı kaydetten 97-2003 versiyonuna göre kaydedip eklemeyi deneyebilirsiniz.Dosyanızın büyüklüğü çok ise rar halinde ekleyebilirsiniz yada dosyanızın orjinaline sadık kalıp üçülterek ekleyiniz.

Merhaba herkese, yardım edecek arkadaşa şimdiden tşklerimi sunarım.
Tekstil fabrıkasında çalışıyorum ve çok önemli bi tablomu geliştirmek istiyorum lakin beceremiyorum.

elimdeki bu tabloada sadece bende bulunan kumaşların bilgileri ve satılanları görebiliyorum. ama benim istediğim bunun biraz daha gelişmiş hali.

elime hangi kumaştan ne kadar gelmiş, hangi kumaştan hangileri gelmemiş bunların ne kadar elimde mevcut ve bu elimde olanlardan ise ne kadarını satmışım. bunu takip edecek sanırım tamamı =eğer formülü ile olacak bi işlem
ilgilenen arkadaş nickime hotmail ekleyerek te ulaşabilir daha detaylı görüşebiliriz. tablom ekte mevcuttur.
saygılar.
Merhaba
Bahsettikleriniz dosyanızda hangi hücrelerde , hangi sayfalar vb olacak açıklarmısınız.

Geri