• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşük Notları Kırmızı Renkte yapmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhabalar,

Notları girerken 0 veya 1 (5lik Sistemde) olanları kırmızı renkte otomatik yapmasını istiyorum.Acaba yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler...

Koşullu biçimlendirme ile yapabilirsiniz..Örnek dosya eklerseniz burada daha çabuk yardım bulabilirsiniz.
Yardımcı olması açısından ufak bir dosya ekliyorum
A1 : I15 arası hücreleri biçimlendirdim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Rica ederim arkadaşım..Bu da benim bu sitede ilk yardımım..Buradaki üstadlarımızın sayesinde birşeyler öğreniyoruz..

Yalnız yardımcı olurken Karsıdakinin Excel versiyonuna bakarsan iyi olur seninki 2003 benimki 2007 sonucta farklı bilgin olsun istedim ben yinede hallettim =)

Özür dilerim arkadaşım..Bir daha böyle yanlışlık yapıp size böyle bir iyilikte bulunmam

Sayın YozqaTLee

Yalnız yardımcı olurken Karsıdakinin Excel versiyonuna bakarsan iyi olur seninki 2003 benimki 2007 sonucta farklı bilgin olsun istedim ben yinede hallettim =)

Öncelikle Formumuza Hoşgeldiniz, Sayın manisali50 sizin sorunuzu yanıtlamak için bir çaba göstermiştir.Sizin için zamanını harcayan çaba gösteren kim olursa olsun sonuç doğru yada yanlış olabilir, lütfen bunları göz önünde bulundurarak daha güzel cümleler ile gereken nezaketi gösteriniz. Böylece yardımcı olan değerli dostlarımızın şevkini kırmamış oluruz. İyi çalışmalar dilerim.

Geri