• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DÜŞEYARA ama aynı işlem numaralı olanları alma ?

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Sayın ustalarım,

Ekte bir listem var, listemde verileri (İşlem Tarihi, Numarası, Açıklama, Borç, Alacak) manuel olarak kendim giriyorum. Daha sonra bu verileri Boş bir sheet te ekstre olarak getirmek istiyorum ve bunu yapabiliyorum da düşeyara ile, ama işlem numarası aynı olanlar alt alta defalarca geliyor... :( Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Sayın ustalarım,

Ekte bir listem var, listemde verileri (İşlem Tarihi, Numarası, Açıklama, Borç, Alacak) manuel olarak kendim giriyorum. Daha sonra bu verileri Boş bir sheet te ekstre olarak getirmek istiyorum ve bunu yapabiliyorum da düşeyara ile, ama işlem numarası aynı olanlar alt alta defalarca geliyor... :( Yardımcı olabilir misiniz?

İşlem numarası ile ilgili olarak aynı olmayanları extreleme gibi bir talebe karşılık dosya içerisinde bu tip bir örnek olmadığından farklı iki dosya hazırladım. Umarım işinize yarar.

Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

İşlem numarası ile ilgili olarak aynı olmayanları extreleme gibi bir talebe karşılık dosya içerisinde bu tip bir örnek olmadığından farklı iki dosya hazırladım. Umarım işinize yarar.

Kolay Gelsin

bedri41 abi 1. Dosya olmuş ama, örn. Kadir adlı personelin her bir işlemini tarih sırasına göre satır satır ayrı ayrı getirebilmek mümkün mü ?

Uğraşın için teşekkür ederim abi.

Formül içerisinde B11 hücresini referans alan;
*(İşlemler!$C$2:$C$1000=$B$11)
bölümlerini formülden çıkartırsanız. C1 den seçtiğiniz personelin tüm işlemleri gelir.
Not: formüller dizi formül olduğu için ctrl+shift+enter combinasyonu ile kapatılmalıdır.

Formül içerisinde B11 hücresini referans alan;
*(İşlemler!$C$2:$C$1000=$B$11)
bölümlerini formülden çıkartırsanız. C1 den seçtiğiniz personelin tüm işlemleri gelir.
Not: formüller dizi formül olduğu için ctrl+shift+enter combinasyonu ile kapatılmalıdır.

bedri abi beceremedimmm... Tembel deilimdir ama idrak edemedim bi türlü :S

(Formülü resmen bestelemişssin abi. helal valla)

İşlem no kısıtlamasını kaldırdım. Seçtiğin personelin tüm G işlemleri sola ve tüm R işlemleri sağa gelecek.

Ekli dosyalar

İşlem no kısıtlamasını kaldırdım. Seçtiğin personelin tüm G işlemleri sola ve tüm R işlemleri sağa gelecek.

bedri41 abi omuzlardasın abi... Çok teşekkür ederim. SÜPERSİN

Geri