• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşey ara çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aptillah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
arkadaşlar ben yardımlarınızla bir günlük yoklama programı yaptım ama bazı zamanlar düşeyara komutu çalışmıyor bu neden olabilir? mesela dün çalışan program bugün çalışmıyor ve bu ara sıra oluyor

çalışmıyor derken karşılığı mı çıkmıyor
doğru ise hesaplama seçeneğini elle seçmiştirsiniz bu şekilde olunca hesaplama yada karşılığını çıkartmaz

düzeltmek için
araçlar - seçenekler - hesaplama - otomatik'in Tik'ini işaretleyip tamam deyin.

çalışmıyor derken karşılığı mı çıkmıyor
doğru ise hesaplama seçeneğini elle seçmiştirsiniz bu şekilde olunca hesaplama yada karşılığını çıkartmaz

düzeltmek için
araçlar - seçenekler - hesaplama - otomatik'in Tik'ini işaretleyip tamam deyin.

hocam otomatik zaten tilkliydi ben orda hesapla tuşuna bastım düzeldi ama bu söylediğim gibi bu olay arada sırada oluyor formülde bir eksilkil bi yanlışlık yok fakat bu hata oldugunda illa hgücreyi yenilemem gerekiyor

hocam otomatik zaten tilkliydi ben orda hesapla tuşuna bastım düzeldi ama bu söylediğim gibi bu olay arada sırada oluyor formülde bir eksilkil bi yanlışlık yok fakat bu hata oldugunda illa hgücreyi yenilemem gerekiyor

hesaplaya bastığınızda çalışıyorsa
söylediğim doğru hesaplama otomatik olmaz ise çalışmaz.

arada olmasının sebebini tam olarak bilemem ama şu olabilir başka bir dosya açıp o dosyadaki formul hesaplama formatı elle ise ondan kaynaklanabilir.

hocam sanırım ikinci sölediğiniz sorun olabilir yardımlarınız için teşekkür ederim...

Geri