• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosya birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2007-türkçe
elimde her biri ikişer sayfadan oluşan excel dosyaları var. ilk sayfalarında veri girişleri ve formüllerin sonuçları ikinci sayfalarda ise formüller hesaplamaları vs var(yaklaşık10 tane) ve formüller vs içeriyorlar. ben bu excel dosyalarını worde nesne olarak gomerek wordde bir rapor formatı oluşturmuştum ama nesne olarak kullanıldığında excelin açılması vs sıkıntılı oldugundan bunun yerine worddeki rapor formatını excele taşımaya karar verdim. Ama bunu yapmam icin formüllerimin bozulmadan tek bir excel dosyasına taşınması lazım. tek sayfada birleşmelerini istemiyorum keşke bir imkan olsa da hepsinin 1. sayfaları birleşse tek sayfaya ama ikinci sayfaları ayrı ayrı sheetler halinde kalıverse. karışık oldu biraz galiba ama. yardımcı olabilecek var mıdır?

http://www.merge-excel-files.com/ BURADAN BİR PROGRAM ALDIM KULLANDIM AMA BİRLEŞTİRİNCE SAYFA NUMARALARINI FARKLI ATIYOR VE FORMÜLLERDE SAYFA NUMARALARI ORİJİNAL HALİYLE KALDIĞI İÇİN BAŞKA BİR SHEETİN VERİLERİ İLE HESAPLAMA YAPIYOR. HALA BİR ÇÖZÜM BULAMADIM. ELLE BİRLEŞTİRCEM GALİBA.

Geri