• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dolaylı formulune sayfa tanımlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kneehot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
selamlar arkadaslar asagıdakı yazılı formul A sayfasında yazıyor fakat formulun ıcerıgı B sayfasında calısacak yanı ornek olarak ADRES(AA2 yazan kısım B sayfasının AA2 sı.asagıdakı formulun basına B sayfasını tanımlayamadım.yardımcı olursanız cok sevınırım.tesekkurler.

DOLAYLI(BİRLEŞTİR(ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2));":";ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2)+AB1)))

Merhaba,

Yanlış anlamışta olabilir.

=DOLAYLI(BİRLEŞTİR("'B Sayfası'!";ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2));":";ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2)+AB1)))

İstediğiniz bu mu?

.

Merhaba,

Yanlış anlamışta olabilir.

=DOLAYLI(BİRLEŞTİR("'B Sayfası'!";ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2));":";ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2)+AB1)))

İstediğiniz bu mu?

.

sayın ömer ilginiz için çok teşekkürederim.yazdıgınız tam istediğim gibi sizden tek isteğim b sayfası yazısını yani sayfa ismini C1 hücresinden alacak. formülü o şekilde ayarlarsanız çok sevinirim.kendim yapmak için uğrasıyorum fakat bilgi yetmiyor.tekrar çok teşekkürler.

Selamlar,

Eğer veri alacağınız sayfa adında boşluk karakteri varsa aşağıdaki formülü kullanabilirsiniz.

Kod:
=DOLAYLI(BİRLEŞTİR([COLOR=red]"'"&C1&"'!"[/COLOR];ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2));":";ADRES(AA2;HÜCR E("içerik";AB2)+AB1)))

Eğer sayfa adınızda boşluk karakteri yoksa aşağıdaki şekilde kullanmalısınız.

Kod:
=DOLAYLI(BİRLEŞTİR([COLOR=red]C1&"!"[/COLOR];ADRES(AA2;HÜCRE("içerik";AB2));":";ADRES(AA2;HÜCR E("içerik";AB2)+AB1)))

cok tesekkurler tum cevaplara.

Geri