Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfadaki kodları inceleyiniz. önceki değer c1 sonraki değer d1 c1<>d1 ise sayfa2 deki c1 de olan değeri d1 ile arabul değiştir. şeklinde yaptım.
teşekkür ederim, temel seviyede bir kullanıcı olduğum için makrolar beni aşıyor biraz, yerleşik özellikleri kullanarak yaptıysan diye sordum, işime yarayacak bir şey belki ben de uygularım dedim.
iyi çalışmalar
Fonksiyola yapılabilirir mi bilemiyorum. daha önce benim de, özellikle hs. kodu değişiminde böyle bir şeye ihtiyacım olmuştu bu şekilde hallettim. sizde gerekli adres değişimlerini yaparak bu şekilde halledebilirsiniz. kolay gelsin.
Sayın Meslan teşekkür ederim kodlarla aram iyi değil ama uyarlamaya çalışacam. Fonksiyonla olması benim için daha iyi olacak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.