• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Doğru-yanlış ikonlarını tabloya yerlerştirme

Excel Vers. ve Dili
excel 97 türkçe
üstadlar merhaba,
sorunum yaklaşık 1500 satırlık veri olan bir tablonun her satırına doğru-yanlış ikonu eklemek istiyorum. Nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

üstadlar merhaba,
sorunum yaklaşık 1500 satırlık veri olan bir tablonun her satırına doğru-yanlış ikonu eklemek istiyorum. Nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Kopyala yapıştır yaparsanız istediğiniz olur..

Üstad;
Kopyala-yapıştırı her satıra ayrı ayrı yapmam gerekiyor. Ben hepsine birden yapıştırabileceğim bir çözüm varmı diye sormak istedim.

Yanlış anlamışta olabilirim, örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu mu?

.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Option buton yerine check box kullanmayı neden tercih etrmiyorsunuz.işinizi bu şekilde görebilirsiniz.Check box kullandığınız zaman bütün box'lar bağımsız olur.

E.ALAN

Son düzenleme:
Merhaba,

Option buton yerine check box kullanmayı neden tercih etrmiyorsunuz.işinizi bu şekilde görebilirsiniz.Check box kullandığınız zaman bütün ikonlar bağımsız olur.

E.ALAN

Sn Ersoy;

Excelde yapabileceklerim sınırlı. Yani dediğiniz check box nasıl yapılır bilmiyorum:frown:

Bu şekilde çoğaltmak istiyorum fakat verdiğiniz örnekde sadece 1 ikon seçilebiliyor. Benim istediğim her ikonun bağımsız olması.

Icon değil, Option buton bu. Düzeltmeyi yapayım.

Option butonu seçmiyeceksiniz. Bunun bulunduğu hücrede Kopyala, alan seçin ve Yapıştır.

Ya da bu hücreden Fill down da yapabilirsiniz.

.

Üstadlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili bir sorum daha olacak. Hücreye option buton koyduktan sonra hücrenin yanına seçimi doğru veya yanlış olarak atıyorum. Bu şekilde kopyalama yaptığımda işlem yine olmuyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri