• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DİĞER sayfadan BAŞKA sayfaya bilgi alma ve diğer işlemler

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
attachment.php

arkadaşlar günlerdir çözemediğim bir konu var. Bu konuda yardımcı olmanızı talep ediyorum. NOT: Siteye bayıldım...

deneme.xls klasöründe "FATURA GİR","ÇIKTI", "SON" olmak üzere 3 sayfa var.

İHTİYAÇLARIM:
1-FATURA GİR sayfasına girilen bilgiler ışığında (B3 İLE B13 ARASI hücreler elle değiştiriliyor) "ÇIKTI" sayfasında faturanın kendisi oluşuyor. Bu fatura 3 adet basıyoruz, sebep değişkenler çok olduğundan dolayı muhasebe programları işimizi görmedi :=)..
YALNIZ bu fatura ÇIKTI'sında en alltaki toplam miktarları yukarı kaymamalı ve faturada sadece satılan ürünlerin çıktısını istiyoruz. Yani faturası basılacak ürünler gözüksün diğerleri gözükmesin.

2- ÇIKTI sayfasında, faturası basılacak kişinin bilgilerini D6'daki hücreden OTOMATİK ALIP SON sayfasındaki bilgiler ışığında "A6" VE "A7" göndermesini istiyorum. YANİ KİŞİNİN TC'Sİ ve İSMİ

3- ÇIKTI sayfasında kdv dahil tutar . EN ALLTA yazı TL VE KURUŞ OLARAK gözükmesini istiyorum..

umarım bu konuda yardımcı olabilirsiniz.

yardımcı olacak arkadaşlara mekanik ve elektrik konularında profosyonel yardım sözü veriyorum. direkt benle iletişime girsinler :=)

Ekli dosyalar

• deneme.xls
    deneme.xls
    75.5 KB · Görüntüleme: 10
  • deneme.jpg
    deneme.jpg
    36.6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Merhaba,

Eki inceleyiniz.. (Ek güncellenmiştir)

Kolay gelsin...

Son düzenleme:
yalnız bir sorun yaşıyorum.. fatura gir şablonunda rakamları değiştirdiğimde hata veriyor...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba,

Ek güncellenmiştir. En son halini bu mesaj da bulabilirsiniz.....
Kolay gelsin...

Son düzenleme:
Geri