arkadaşlar günlerdir çözemediğim bir konu var. Bu konuda yardımcı olmanızı talep ediyorum. NOT: Siteye bayıldım...deneme.xls klasöründe "FATURA GİR","ÇIKTI", "SON" olmak üzere 3 sayfa var.
İHTİYAÇLARIM:
1-FATURA GİR sayfasına girilen bilgiler ışığında (B3 İLE B13 ARASI hücreler elle değiştiriliyor) "ÇIKTI" sayfasında faturanın kendisi oluşuyor. Bu fatura 3 adet basıyoruz, sebep değişkenler çok olduğundan dolayı muhasebe programları işimizi görmedi :=)..
YALNIZ bu fatura ÇIKTI'sında en alltaki toplam miktarları yukarı kaymamalı ve faturada sadece satılan ürünlerin çıktısını istiyoruz. Yani faturası basılacak ürünler gözüksün diğerleri gözükmesin.
2- ÇIKTI sayfasında, faturası basılacak kişinin bilgilerini D6'daki hücreden OTOMATİK ALIP SON sayfasındaki bilgiler ışığında "A6" VE "A7" göndermesini istiyorum. YANİ KİŞİNİN TC'Sİ ve İSMİ
3- ÇIKTI sayfasında kdv dahil tutar . EN ALLTA yazı TL VE KURUŞ OLARAK gözükmesini istiyorum..
umarım bu konuda yardımcı olabilirsiniz.
yardımcı olacak arkadaşlara mekanik ve elektrik konularında profosyonel yardım sözü veriyorum. direkt benle iletişime girsinler :=)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: