• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Derece kademe İlerlemesi ve hizmet birleştirmesi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unur

Altın Üye
Katılım
8 Aralık 2005
Mesajlar
854
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2000 Türkçe
Ev:Excel xp Türkçe
Arkadaşlar mutlu yıllar,
Bir dosyada kullanmak üzere ekte gönderdiğim gibi derece kademe ilerlemesi yapmak istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Bu konuda fikri olan arkadaş yokmu?
 
Bu konuda fikri olan arkadaş yokmu?
 
Arkadaşlar Ek dosyada aktardığım gibi yılına göre derece kademesinin ilerlemesini yapmak istiyorum makro ile de olabilir.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.
 
Soru ne ki?

Bende memurum ama ne yapmak istediğinizi tam olarak bende anlamadım.
 
Necdet Bey Yapmak istediğim şu;

Personelin İlk maaş aldığı tarihi (15.08.1997) ilk maaş derecesini (12-2) ilk em.kes.der.kademesini (11-2) yazıp butona bastığımda Bu yıl ve aya kadar (15.01.2012) derece kademe ilerlemelerini otomatik yaptırmak. Mümkünse (1991 ve 2000 yıllarında devlet memurlarına verilen derece kademeleride dikkate alarak)

Şimdiden Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Uğurcadir Çok Teşekkürler.

Birde 1991 yılında ve 2000 yılında devlet tarafından verilen bir derece işinede çözüm bulabilirsek çok güzel olacak.

Sayın Yeşilyurtlu Halit abimin bu konulardaki dosyaları mükemmel. Verdiğiniz linki daha önce inceledim. Oradaki daha çok o ay içerisinde derece kademe ilerlemesi yapacak personelin işlemini yapmak için mükemmel bir dosya,

Benim istediğim ise; işe başlama tarihini, başladığı tarihteki maaş derece kademesini ve em.kes.der.kademesini yazarak, Bu yıl ve ayda olması gereken derece kademesini bulmak.

Teşekkürler.
 
Uğurcadir Çok Teşekkürler.

Birde 1991 yılında ve 2000 yılında devlet tarafından verilen bir derece işinede çözüm bulabilirsek çok güzel olacak.

Çözelim yapalım yapmasına da ben memur değilim kademe olayınıda bilmiyorum 1991-2000 yılları için özel bir kadememi var ne oldu o yıllar arasında:D
 
Teşekkürler Uğurcadir
Memurlara 91 yılından önce hangi tarih olduğunu bilmiyorum bir derece verilmiş, 1991 yılında o tarihte görevde olanlara bir derece verilmiş. birde 2000 yılında 1991 yılında derece alanlar hariç bir derece verdiler.

Yani 1989 yılında işe giren bir memur 1991 yılında derecesi örneğin 8-2 iken 7-2 olmuş, 2000 yılında ise 1991 yılında derece alanlar hariç olmak üzere derece ilerlemesi yapıldı.Örneğin 5-3 iken 4-3 olmuş.
Olay bundan ibaret, yardımlarınız için teşekkürler.
 
Şimdi İstediğinizi tamamladım Nasıl Çalıştığını anlatayim.

Eğer Kişi 1991 de 1 kademe düşmüşse 200 yılında kademe düşmez.
Kişi 1991 Yılı 11. Ayından Önce Bir Ayda Girmişse 1991 yılı 12. ayda 1 kademe Oto olarak düşer.
Kişi 1992 ile 2000. 11. ay arasında girmişse 2000 yılı 12. ayda 1 kademe otomatik olarak düşer.

Kademe Düşerken Sağtaraftaki derece değişmez. Örn. 12.kademe 3 derece olan ve 3 derecenin 5.ayında olan kişi ilgili düşen yıllara denk gelirse 11.kademe 3.derece ve 5. olarak devam eder yani 7 ay sonra derece gene alacaktır.
 

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Verilen cevaplar üzerinden biraz uğraşıyım çok teşekkürler.
 
Geri
Üst