• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

değişen verilere göre dilekçe yazma

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
İndis formülünde hata mı var başlığında hazırlanan Proje Seçim Listesi çalışmasına ilaveten öğrencilerin isteklerini belirten bir dilekçe yazmalarını istediğimde hazır bir delikçe sayfasından öğrencinin numarası yazılınca diğer verileri yererine getirilebilir mi acaba. Ben numarasını yazınca ismini getirebildim ama seçtikleri dersleri getirmeyi başaramadım.
Birbaşka sorum da şöyle. Liste sayfasına eklenen her isim veya numaraya bağlı olarak dilekçe sayfasında o isme ait dilekçe otomatik hazırlanabilir mi ? Şimdiden Teşekkürler.

Ekli dosyalar

tecih sayfasında ufak bir değişiklik yaptım. dilekçe sayfasında istediğiniz oldu. eki incelecin.

Ekli dosyalar

Sayın irfem4 elinize sağlık güzel olmuş. Acaba sorumun ikinci kısmı yapılabilirmi yani Liste sayfasına eklenen her isim veya numaraya bağlı olarak dilekçe sayfasında o isme ait dilekçe otomatik hazırlanabilir mi ? Şimdiden Teşekkürler.

VBA ile olabilir. ama ben VBA bilmiyorum. kişiye özel dilekçeyi excelde bir sayfanın içine atabilirim belki aynı sayfa içinde bir çok dilekçe olur bu sefer sayfa içinde arama yaparken vakit kaybedersiniz. bence en kolayı bu sacede öğrenci nosunu yazıyorsun dilekçen hazır.

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. Benim merak ettiğim örneğin adı soyadı doğum yılı .... gibi bilgiler olan hazır bir forma bir sayfaya veri girilmeye başlayınca otomatik olarak oluşturulup veriler ilgili yerlere yazdırılabilirmi diyedir. Saygılar

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. Benim merak ettiğim örneğin adı soyadı doğum yılı .... gibi bilgiler olan hazır bir forma bir sayfaya veri girilmeye başlayınca otomatik olarak oluşturulup veriler ilgili yerlere yazdırılabilirmi diyedir. Saygılar

Sayın huseyinvurkan bey
bunu açarsanız yapılabilir nasıl olacağını tam olarak anlamadım.

Sayın huseyinvurkan bey
bunu açarsanız yapılabilir nasıl olacağını tam olarak anlamadım.

örnek olarak eklediğim dosyada veri sayfasına bir veri girilmeye başlanınca tablo sayfasında sarı zeminle işaretlediğim tablo oluşmalı ve bilgiler hücrelere gelmelidir. Bir başka veri girmeye başlayınca yine ona ait yenibir tablo oluşmalı......... böyle devam etmelidir. İlgili satır silinince tablonun da silinip silinmeyeceği sorulabilir. Buna benzer bir fikir

Ekli dosyalar

veri sayfasına giriş yaptığınızda taploya aktarım yapılabilir. örnek biri inceleyin. ama ben örnek 2 nin daha iyi olacağı kanaatindeyim tercih sizin.

Ekli dosyalar

Sayın huseyinvurkan bey
konuya sayın ifrem4 iki örnek ile açıklamış bunun dışında veri doğrulama yöntemi var sonuç aynı.

Geri