• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

#DEĞER! hatası gizleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hadromer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hadromer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
LTSC Professional Plus 2021 64 Bit Türkçe
Merhaba.
Fotoğraftaki gibi bir çalışma alanım var. Örnek dosya daha kalabalık ben foto yer kaplamasın diye kısa tuttum. V sütunundan itibaren formül işlemlerim başlıyor. Her sütunun sonunda da toplam formüllerim mevcut. içeriği boş olan hücrelerde #DEĞER! hatası veriyor. Dolayısıyla toplam formüllerim çalışmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? örnek dosyada tüm kullandığım formüller mevcut. sonucu "0" veya boş olan hücrelerde bu ifadeler olmasa formüller daha sağlıklı çalışmış olur mu ?yardım edebilir misiniz _?

ÖRNEK DOSYA LİNKİ : https://s2.dosya.tc/server14/igsucm/deger.xlsx.html

Merhaba.
Fotoğraftaki gibi bir çalışma alanım var. Örnek dosya daha kalabalık ben foto yer kaplamasın diye kısa tuttum. V sütunundan itibaren formül işlemlerim başlıyor. Her sütunun sonunda da toplam formüllerim mevcut. içeriği boş olan hücrelerde #DEĞER! hatası veriyor. Dolayısıyla toplam formüllerim çalışmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? örnek dosyada tüm kullandığım formüller mevcut. sonucu "0" veya boş olan hücrelerde bu ifadeler olmasa formüller daha sağlıklı çalışmış olur mu ?yardım edebilir misiniz _?

ÖRNEK DOSYA LİNKİ : https://s2.dosya.tc/server14/igsucm/deger.xlsx.html

Düzenleme : #DEĞER! sorununu =EĞERHATA(B3*C3*T3;"") formülü ile çözmüş bulunmaktayım. Ancak Değeri "0" olan hücrelerde hala 0 görünmektedir. 0 gözükmemesi için nasıl bir formül ekleyebiliriz ?
Eğerhata formülünü kullanın

Eğerhata formülünü kullanın
=EĞERHATA(B3*C3*T3;"") formülü ile değer sorunu çözülmüş gibi duruyor. Değeri sıfır olan hücrelerde sıfır görünmemesini istiyorum bunun için ne yapmam gerekir ?

çok Teşekkür ederim, nasıl unuttum ben bu detayı -_-

Geri