• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

D7 hücresi X ise

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar sizler için basit benim için zor olan bir soruyu sormak istiyorum
sorum şu ekte gönderdiğim dosyamda D7 hücresinde X var ise F8 ile G8 hücreleri sıfırlansın daha sonra da D7 den X i kaldırdığımda F8 ile G8 in değerleri geri gelsin istiyorum bu konuda yardımcı olma gayreti gösterin herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba

F8'e
Kod:
=EĞER(D7="X";"";"AHMET")
G8'e
Kod:
=EĞER(D7="X";"";"VELİ")
Kolay gelsin.

sevgili lark bey öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim ancak soruma ek bir soru daha çıktı onun için sizden tekrar yardım istiyorum kusura bakmayın; sorum aynı soruya ilaveten X E7 sütünundada olsa aynı işlemi nasıl yapacağım (yani X D7 de iken değiştirtiği sütunları aynı şekilde E7 de ikende değiştirip sıfırlasın) teşekkür ederim

sevgili lark bey öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim ancak soruma ek bir soru daha çıktı onun için sizden tekrar yardım istiyorum kusura bakmayın; sorum aynı soruya ilaveten X E7 sütünundada olsa aynı işlemi nasıl yapacağım (yani X D7 de iken değiştirtiği sütunları aynı şekilde E7 de ikende değiştirip sıfırlasın) teşekkür ederim

Merhaba
Kod:
=EĞER(YADA(D7="x";E7="x");"";"Ahmet")
Şeklinde deneyin

Geri