Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, enter'a basıldığında cursörün aşağıya, sağa, sola veya yukarıya hareket etmesi sağlanabilmekte. Peki cursörün Z kolonuna geldikten sonra tekrar A kolonuna dönmesi nasıl sağlanabilir ?
Merhaba seyittiken, ilginize çok teşekkürler. Benim aradığım özellik cursörün belirlediğim kolondan sonra (örneğin Z kolonu) daha sağa gidememesi ve enter'a basıldığında yine bir aşapı inip belirlediğim kolona (örneğin D kolonu) gelmesi.
Sayın costcontrol çok çok teşekkür ederim. Ben bunu excel'de normal bir parametre tanımı ile yapılabilecek bir şey olarak tasavvur etmiştim. Meğerse kod yardımı ile olabilecek bir şeymiş. Emeğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
Aslında MAKROSUZ bir yöntem var. Tab ve Enter tuşu ile birlikte yapılabilir. Hücrelerde Yatay olarak ilerlemek için Tab tuşu, satırbaşı için de Enter tuşu kullanılır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.