• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ctrl+shift+enter

Katılım
27 Eylül 2006
Mesajlar
109
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Excel öğrenmeye çalışıyorum
selam arkadaşlar incelediğim bazı sorularda formüllerde ctrl+shift ve enter tuşlarına beraber basılarak yapılan bir işaret yapılıyor sitede arama yaptım ama herhangibir bilgi bulamadım. benim ricam bu işaret ne işe yarar, neden yapılır ve ne zaman yapılmalıdır bana bu konularda bilgi verirseniz sevinirim
 
Sn. pacificline_22

Excel yardım menüsünde dizi formül yazın ve sonuçları inceleyin..Detaylı şekilde anlatıyor.
 
selam

sayın as3434 dediğiniz gibi gelişmiş arama yaptım fakat herhangibir sonuç alamadım ilginiz için teşekkürler. başka bir tavsiyeniz varsa bekliyorum.

sayın excel.web.tr kullanıcıları yardımlarınızı bekliyorum
 
sayın as3434 dediğiniz gibi gelişmiş arama yaptım fakat herhangibir sonuç alamadım ilginiz için teşekkürler. başka bir tavsiyeniz varsa bekliyorum.


Zannedersem Excel.web.tr de arama yaptınız. Benim dediğim Office/Excel.
Bir excel sayfası açın, F1 tuşuna basın yardım menüsü açılır. Aramanızı orada yapın. Excelin tüm fonksiyonlarının ve özelliklerinin detaylı bilgisini buradan alabilirsiniz.
 
Merhaba,
Ben Ctrl+Shift+Enter tuşunu birde fazla yazmak istediğim herhangi bir yazıyı yazdırmak istediğim hücreyi tarayarak ve alan taralı iken ilk hücreye örneğin Ali yazdım Ctrl+Shift+Enter yaptığımda tüm hücreler Ali oluyor.Umarım sorunuza cevaptır.

Saygılar
 
selam

cevabınız için teşekkür ederim
 
Sn seku

Birden fazla alt alta yazmak istediğimiz bilgileri bir seferde yazmak için Ctrl+Shift+Enter değil, Ctrl+Enter tuşlarız.

Ctrl+Shift+Enter için AS3434'ün cevabına bakınız.
 
Geri
Üst