• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Count if in rangeni degisken yapmak

Excel Vers. ve Dili
2010 English
merhabalar,

Ekteki dosyadanda gorulecegi uzere iki tarih arasindaki "day off" larin sayisini ariyorum. Count if ile yapinca sectigim aralikdakileri buluyor. ama ben sari ile isaretledigim tarihler arasindakini bulmak istiyorum. bu tarihleri degistirdigimde rangede degismeli. Rangei degisken hale nasil getirebiliriz? umarim sorumu anlatabilmisimdir. Simdiden hersey icin tesekkurler.

Ekli dosyalar

merhabalar,

Ekteki dosyadanda gorulecegi uzere iki tarih arasindaki "day off" larin sayisini ariyorum. Count if ile yapinca sectigim aralikdakileri buluyor. ama ben sari ile isaretledigim tarihler arasindakini bulmak istiyorum. bu tarihleri degistirdigimde rangede degismeli. Rangei degisken hale nasil getirebiliriz? umarim sorumu anlatabilmisimdir. Simdiden hersey icin tesekkurler.

eki inceler misin
ufak bir değişiklik yaptım istediğiniz sonuç çıktı

Ekli dosyalar

ihsan bey cok tesekkurler. Yeni bir satir eklemeden yapabilirmiyiz bilemiyorum ama bu sekildede kullanabilirim. tesekkurler

merhabalar,

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

cok teskkurler :)

Geri