• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çok Sayıda Sheeti hızlı şekilde toplamak

Excel Vers. ve Dili
2007 -ingilizce
Merhaba,
Yaklaşık 50ye yakıın sheetde,her sheetdeki belirli aralıkları toplamak istiyorum,ama tek tek sheet isimlerini yazmam gerekiyor.Buda çok fazla zamanımı alıyor.

Örnek:

=SUM(Sheet2!A1:B1)+SUM(Sheet3!A1:B1)+ ....

Acaba excel bütün sheetlerdeki a1:b1 arasını topla gibi bir formül var mı?Yada bu sorunu nasıl çözebilirim?

İlginenlere şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Yaklaşık 50ye yakıın sheetde,her sheetdeki belirli aralıkları toplamak istiyorum,ama tek tek sheet isimlerini yazmam gerekiyor.Buda çok fazla zamanımı alıyor.

Örnek:

=SUM(Sheet2!A1:B1)+SUM(Sheet3!A1:B1)+ ....

Acaba excel bütün sheetlerdeki a1:b1 arasını topla gibi bir formül var mı?Yada bu sorunu nasıl çözebilirim?

İlginenlere şimdiden teşekkür ederim.

.

http://www.excel.web.tr/f60/3b-3d-formulleri-t68265.html

Önce buraya bir bakın.

Çok teşekkürler,cidden mükemmel bir formul.Elinize sağlık.

Ama sheetlerinde yerlerini sürekli değiştiriyorum,bu durumda formul sapıtıyor.Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?Sheetlerin başına ve sonuna do not move gibi sheetler mi koysam diye düşünüyorum.Hatta bu aralığı excelde kitleyebilir miyim?Yani başlangıç ve bitiş arasında sheetler sadece kendi arasında yer değiştirebilecek,bu aralığın dışına çıkamıyacak.

Çok teşekkürler,cidden mükemmel bir formul.Elinize sağlık.

Ama sheetlerinde yerlerini sürekli değiştiriyorum,bu durumda formul sapıtıyor.Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?Sheetlerin başına ve sonuna do not move gibi sheetler mi koysam diye düşünüyorum.Hatta bu aralığı excelde kitleyebilir miyim?Yani başlangıç ve bitiş arasında sheetler sadece kendi arasında yer değiştirebilecek,bu aralığın dışına çıkamıyacak.

.

Linkteki dosyada yer alan açıklama yeterli değil mi?

.

Geri