• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CheckBox kaydetme..??

Peki.. çok çok teşekkür ederim bu kodları daha iyi anlayabiliyorum :)
Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.:cool:

Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.:cool:

Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?

Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?
Hangi sayfaya yazılacaksa başlarına aşağıdaki gibi sayfa isimlerini yazmalısınız.:cool:
Kod:
sat = [B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
If CheckBox3.Value = True Then
    [B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(sat, "A").Value = TextBox1.Text
    sat = sat + 1
End If

Evren Bey çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldukça fazla oldu ve zor oldu ama anlayarak yaptım :) en azından ezbere olmadı sayenizde yeni bir şey daha öğrendim.. Şimdide yeni sorunlarla karşılaştım onlar içinde ayrı bi başlık açtım tekrar tşkler iyi çalışmalar..

Geri