• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Checkbox ile değer atama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
arkadaşlar ekteki örnekte görebileceğiniz gibi hücre içindeki checkboxa tik attığım zaman başka bir hücreye istedigim değeri nasıl yazdırabilirim ?

teşekkür ederim,
saygılar.

Ekli dosyalar

çok ama çok teşekkür ederim ellerinize sağlık o kadar işe yaradıki anlatamam :) ancak öğrenmek adına acaba başka bir checkbox da eklemek istersem formülde checkboxı hangi komutla belirtiyorsunuz ?

teşekkürler o linkteki dosyanın içinde optionbutton calışmasındaki gibi bir şey yapmak istedim ancak orada başarılı olamadım.Ekledigim dosyadaki gibi yanyana koydugum checkboxlara tik attıgımda her checkboxa özel atadıgım sayıyı aynı hücreye yazdırmak istiyorum ekli dosyada acıklamaya calıştım.
Bu arada gönderdiginiz dosyadan örnekle yapmaya çalıştım uğraştım ancak başarılı olamadım o nedenle tekrar yardımlarınızı rica ediyorum,hiç uğraşmadan hazıra konmuş gibi gözükmek istemedigim için belirtmek istedim,:)
tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Ekli dosyalar

.

"2.Checkboxa tik attığımda bu sefer toplam kısmına 75 yazmasını nasıl sağlayabilirim.Yani 1.checkboxa tik atınca toplama 100,2.checkboxa tik atınca bu seferde toplama 75 nasıl yazdırabilirim.?
"

Sorunuz pek açık değil.

İki checkbox aynı anda işaretliyse ne olacak, 3. checkbox işaretliyse ne olacak? bir ile üç işaretliyse ne olacak? İki ile üç işaretliyse ne olacak? üçü birden işaretliyse ne olacak?

Bunlar sonradan taksit, taksit mi gelecek?

.

hayır siz 2 checkboxıda aynı hücreye yazdırmayı gösterirseniz gerisini ben getiririm zaten

evet haklısınız ben anlatamadım tam olarak sanırım ,yapmak istediğim şey gönderdiginiz dosyadakinin aynısı cok teşekkür ederim zahmet verdim.
iyi çalışmalar dilerim.

Tekrar merhaba,
Yardımlarınız sayesinde yaptığım çalışmada sona yaklaştım ancak ufak bir noktada içime sinmeyen bir husus var onuda ekteki resim üzerinde anlatmaya çalıştım ayrıca dosyayıda ekledim,bu konuda sizin önerebileceğiniz başka bir yol varmı acaba ?
Teşekkür ederim.

Uploaded with ImageShack.us

Ekli dosyalar

Geri